Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél olyan pasival akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél olyan pasival akinek a puszta biológiai létfenntartás az életcélja?

Figyelt kérdés

csak ez motiválja, annyit dolgozik hogy kajára rezsire elég legyen a bevétel.

szabadidejében Internetezik, sétálgat az erdőben, néha berúg.

F/30

2021. nov. 23. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

23F

2021. nov. 23. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"Néha berúg"? Eddig nem alkesz voltál Balázs?
2021. nov. 23. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Úgy látszik ma ez a divat - én is ismerkedtem egy huszonéves csajjal, mivel céges pénzen tudok utazni, és van pénzem, kérdeztem, mit szeretne csinálni, a válasz: "Semmit." Ekkor pislogtam kettőt, majd kifejtettem, ha van kedve elmenni bárhova (wellness hétvége, megnézni a Lilafüredi vízesést, vagy Debrecenben enni egy fagyit, bármi) akkor mehetünk... Erre közli, hogy neki nincs kedve, inkább menjünk haza tv-zni... B+! nem volt több randink.
2021. nov. 23. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy kell érteni, hogy minden percet a neten trollkodással töltesz, és vedelsz közben. Erdőbe meg öt évente egyszer jutsz el.
2021. nov. 23. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. nov. 23. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Bazsikám...hát hol jártál, drága szívem?! Kezdtem aggódni érted.
2021. nov. 23. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak visszatartana és lehúzna.
2021. nov. 23. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Biztos, hogy nem, mert nekem ennél jóval több életcélom van és párkapcsolatra is olyat keresek, aki hozzám hasonló és akivel együtt tudunk majd tenni ezekért.

Amúgy nem az volt, hogy leszoktál és már nem iszol? Vagy az eddig tartott?

2021. nov. 23. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem! En szeretek utazni, tengerpartra járni, wellneselni, jól élni!
2021. nov. 23. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Ehhez egy szobanövény is tud asszisztálni. Nőként ennél több célt tűztem ki magamnak, és fontos, hogy a párommal egy véleményen legyünk ezzel kapcsolatban.
2021. nov. 23. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!