Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác akivel randizom 39 éves, és azt mondja, hogy eddig csak futó kapcsolatai voltak. Nem fura ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
Nem mertem többet kérdezni erről, mert úgy gondoltam, hogy nem illik, de ez számomra akkor is nagyon furcsa. Ti beszélgettetek a volt parkapcsolataitokrol, vagy ez tabu téma volt?2021. nov. 20. 16:18
11/29 anonim válasza:
Ha csak meg akarna dugni, akkor nem hiszem, hogy felvállalta volna ezt előtted, inkább behazudna néhány sok évvel ezelőtti kapcsolatot.
12/29 anonim válasza:
Nekem a párom 30 volt, mikor megismertem, ugyanilyen előélettel. Csak alkalmi, mert nem talált normális nőt. 1 év kellett, hogy elkezdjen bízni bennem és át tudja magát a dolognak úgy adni, mint tartós kapcsolat. 3 éve vagyunk együtt, a legnormálisabb férfi, nagyon tud szeretni, megbízható és elkötelezett. Nem bánom, hogy "meg akartam menteni"
Persze ettől még van sok olyan, akit nem lehet vagy, nem érdemes.
Kérdező, ezt előre nem lehet tudni.
13/29 anonim válasza:
9-es: 20 évesen kifogás, 40 évesen betegség. Azért.
14/29 anonim válasza:
12-es: jó anyukája lettél, szuper! Sok boldogságot!
15/29 anonim válasza:
20 évesen az anya vagy egy 39 éves szőrős gyereknek ..
16/29 anonim válasza:
Valami lelki defektje száz százalék, hogy van! Persze ha kedveled a kihívásokat, akkor hajrá!...
17/29 anonim válasza:
Szerintem menekülj. Egy elköteleződésre képtelen pasi, nem fogod megváltani a világot számára.
18/29 anonim válasza:
Tessék bammeg, egy férfi akinek nem volt soha párkapcsolata, az konkrétan elmebeteg, aztán csodálkoznak az emberek, hogy a férfiak miért vannak így rákattanva arra, hogy "kell nő".
Elmentek ti a jó büdös...
19/29 anonim válasza:
Egy újabb nő, aki azt hiszi, megváltoztatja a szoknyapecért/lelki sérültet.
20/29 anonim válasza:
Te is csak egy leszel neki a sok kozul. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!