Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy gyógyuló alkoholista férfinak?
Figyelt kérdés
10+ év nyúvév, átitalozva, most kezd megváltozni, 30 évesen...
Nem akarok magyarázkodni. Ittam mert imádtam. Ittam, mert semmi más nem érdekelt.
Van e második esély?
2021. nov. 19. 16:36
11/13 anonim válasza:
8!
Szerinted az ILLIK = szabály/dogma?
Ha igen akkor menjél vissza 4. osztályba és mondd meg a tanító néninek, h nem sikerült elsajátítani a 4. osztályos anyagot és szeretnél egy kis korrepet.
7es vagyok
12/13 anonim válasza:
11.
Mivel az illem általában elvárt, sőt sokan az "illik megtenni" dolog általában azt érzik, hogy "igazából kötelező, különben bajba kerülsz meg *behelyettesítendő sértő kifejezés* fogunk tartani érte, ha nem teszed meg"
Tehát tipikus sunyi módon elvileg nem kötelező, de gyakorlatilag mégis. És ezzel nincs is baj, kivéve amikor már társadalmi szinten van ráhúzva 1-1 szituációra.
13/13 anonim válasza:
A pénzt ezentúl, amit alkoholra költenél, költsd pszichológusra, vezess egy táblázatot, amiben nyilvántartod ezt, hogy mennyit takarítottál meg és mennyit fektetsz az önfejlesztésedbe. Ez sokat, nagyon sokat segíthet, motiválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!