Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan, akit valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akit valamilyen "regényes", kreatív módon hódított meg a párja?

Figyelt kérdés
Pl. névtelen üzenetekkel, vagy verssel vagy hasonlóval?
2021. nov. 18. 23:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Hogy alakult végül? Összejött a csaj?
2022. jan. 5. 03:31
 32/39 A kérdező kommentje:
Nem. Volt vele egy beszélgetésem, amikor együtt BKV-ztunk, és nagyjából olyan volt, mint egy interjú, ahol csak én kérdezek, ő meg minél hamarabb túl akar lenni rajta. A jelek, amiket küldött enyhén szólva nem voltak bátorítóak, úgyhogy asszem ezen most nem segítene a kis fortélyom sem. Talán egyszer, ha azt látom, hogy nyit az irányomba. Különben az az érzésem, hogy egyáltalán nem akar fiúzni, jól elvan egyedül. Érdekes személyiség, olyan, mint egy macska, akinek mindennél fontosabb az autonómia.
2022. jan. 5. 12:13
 33/39 anonim ***** válasza:
Vagy akar, csak nem veled. Valszeg nem jössz be neki.
2022. jan. 5. 12:56
 34/39 A kérdező kommentje:
Elképzelhető. De az az érzésem, hogy nem akar maga mellé senkit. Az életét is eléggé úgy rendezte be, hogy nem nagyon férne be mellé más.
2022. jan. 5. 16:56
 35/39 anonim ***** válasza:
Mentegetni próbálod az egódat. Nincs olyan, hogy egy nő ne akarna együtt lenni valakivel, kivéve ha nincs valamilyen súlyos személyiségzavara. Én 2 évig voltam egyedülálló, hiába hívtak randizni, egyik sem jött be.
2022. jan. 5. 17:00
 36/39 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy mentegetni próbálom az egómat (mindenki azt akarja), de te meg mindenáron be akarsz olvasni nekem meg megingatni az önbizalmamat, és akármennyire is próbálsz objektívnak tűnni, ez attól még rosszindulatú, öncélú kötekedés. Leszarom igazából, bár nem tudom, miért jó ez neked. Egy férfinek MUSZÁJ mentegetnie az egóját, mert egyébként nem nagyon lehet ép ésszel elviselni a sorozatos visszautasításokat és már rég kihalt volna az emberiség, ha nem lenne elég érzéketlen férfi, aki nem veszi magára a kudarcot. Ezt egy nőnek elég nehéz megérteni, akinek tálcán kínálják fel a méltóságukat a jelentkezők és csak castingolnia kell.

"Nincs olyan, hogy egy nő ne akarna együtt lenni valakivel, kivéve ha nincs valamilyen súlyos személyiségzavara."

Nem kell ehhez súlyos személyiségzavar. Csomó korabeli nőt ismerek, akik évek óta egyedül vannak, mert senki nem elég jó nekik, vagy félnek a pasiktól rossz élmények miatt, millió oka lehet. A nagy választék és a szabad párválasztás átka. Egyébként nem tartom kizártnak, hogy a csaj titokban nárcisztikus.

2022. jan. 5. 17:22
 37/39 anonim ***** válasza:
58%
😂 😂 😂 😂 😂 Eddig odáig meg vissza voltál érte. Most meg nem kellesz neki, így nárcisztikus.. Esetleg leszbi is, nem? Elvégre nem akaszkodott rád. Ez is lehet a háttérben.
2022. jan. 5. 17:47
 38/39 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább te vagy nárcisztikus, mert már a csajt is annak állítod be, csak azért, mert visszautasított. Nem akarom megingatni az önbizalmadat, csak leírtam, amit gondolok. Nem jöttél be neki, kész. Majd találsz olyat, aki viszonozni fogja. Nem a csajt kell hibáztatni, hogy autonóm személyiség, nem akar kapcsolatot, mert ez minden bizonnyal nem igaz.
2022. jan. 5. 17:51
 39/39 A kérdező kommentje:

#37: Most is odavagyok érte, baromi jól néz ki és tisztelem azért is, amit tudok róla, de azért árnyalódott picit a kép. Persze lehet, hogy nincs igazam.

"Nem akarom megingatni az önbizalmadat, csak leírtam, amit gondolok."

Azért kicsit élvezted, nekem úgy tűnik. A másik meg, hogy láthatóan nem adsz nekem igazat, nem bízol az ítélőképességemben, pedig a véleményem olyanén is alapszik, aki már régebb óta ismeri őt.

2022. jan. 5. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!