Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki megkérdezni az illetőt akivel randizom, hogy mikor volt utoljára együtt nővel/férfival?
Nem vicc.Randin nem az a legfontosabb hogy "mikor voltál utoljára nővel/férfival".
A randin az emberek általában kötetlenül beszélgenek.Pld foglalkozás,hoby,szokások,általános életfelfogás,jövőkép,szabadidő stb.
Menet közben utalás történhet rá,vagy önmagától esetleg közvetetten tehet rá megjegyzést.Ennyi legyen elég.
Ilyen nyiltan, otrombán nem celszerű rakényszeríteni valakit válaszadásra.Nem egy vallatószobában vagytok!
Természetesen szex volt a téma. És nem én hoztam szóba a szexualitást, hanem ő.
Nem csak úgy random bedobtam volna neki a kérdést a semmiből
Addig míg tapasztalatlan vagy,direkt módon ne tegyél fel ilyen kérdést.Mi értelme amúgyis?Előbb utóbb úgyis elmondja,vagy kiderül.Ha már ő pedzegeti ezt a témakört.
Ahhoz jo érzék kell,hogy mikor,mivel folytatod a beszélgetést.Pldául amikor ő felhozta,akkor lett volna jó lehetőséged tovább vinni a beszélgetést, finoman terelve a témára.
Beszéltesd.
Ezt így innen én nem tudom neked megtanítani.
2. randin voltam egy sráccal, amikor megkérdezte, hogy mikor szexeltem utoljára valakivel.
Mondtam, hogy fél éve. Erre azt gondolta, hogy bizonyára nagyon ki vagyok éhezve. Aztán közölte, hogy ő a héten. Ami fura volt, mert
akkor már ismertük egymást, bár nem volt még semmi köztünk. Tudom, hogy nem vett el feleségül, meg semmit nem ígért, de azért ez nem imponált valami nagyon.
Bepróbálkozott amúgy, de nemet mondtam. Lehet, hogy nem utasítottam volna el, ha nincs ez az "előjáték".
Szerintem igen. Az merül fel a másikban, hogy:
- ez most tesztelget engem?
- arra utal, hogy k...a / strici vagyok?
- van erre jó válasz?
- egyáltalán miért érdekli ez a téma ennyire kényszeresen, hogy rá is kérdezett?
plusz ha 1. vagy 2. randi, akkor:
- fú, ez a tahó, ilyen intim témáról kérdezgetni ilyen korán... Riska tehén volt ennek az anyja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!