Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez most így mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most így mi lehet ?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nekem nagyon tetszik.

Barátságban indult a kapcsolatunk és az is volt egy darabig mivel én úgy éreztem ő nem akar semmit.

Szombatonként egy helyre járunk szórakozni persze nem együtt.

Ha találkozunk meg ölel.

Viszont 2 héttel ezelőtt meg csókolt.

Azóta ha találkozunk mindig van csók de csak ha egyedül van. 1 múlt héten viszont a legjobb barátja előtt is megcsókolt.

De egyébként nem keress és nem foglalkozik velem mintha a többi napon nem is léteznék .

2021. nov. 10. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez így mi?

Rossz helyesírás, igénytelen viselkedés egy kisfiú részéről és egy lány, aki annyira lenézi saját magát, hogy az emberi minimumot se várja el, akivel akármikor akármit meg lehet tenni. Jah, és ki ne felejtsem, botrányosan rossz kommunikáció is.

2021. nov. 10. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A nevedet legalább tudja?
2021. nov. 10. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak. Ez egy jó nagy semmi.
2021. nov. 10. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? 13-16? Mert akkor érthető, hogy azt sem tudjátok mit csináltok…
2021. nov. 11. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol, buli, ennyi.
2021. nov. 11. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!