Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit gondol rólam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondol rólam a férfi?

Figyelt kérdés

15 év után véget ért a házasságom mert távkapcsolat volt, heti találkozással és sajnos megcsalt,van egy közös kislányunk is.

Miután vége lett ismerkedni kezdtem, megismertem valakit! A költözése Magyarországra folyamatban van, egyelőre kamerán láttuk még csak egymást!

A helyzet az hogy pénteken felhivott a volt férjem hogy szabadságon lesz és "haza" jönne ez időre, amibe én belementem a "jó kapcsolat " érdekében. Mert én már viszont semmit nem akarok tőle. De akkor abban a pillanatban mikor igent mondtam rá nem gondoltam hogyan fogom ezt a másik férfinek elmondani, mégis csak gáz lenne az ex jelenlétében kamerán beszélni ahogy eddig.

Gondoltam lesz ami lesz, korrekten őszintén elmondtam neki hogy itt fog lenni.

Természetesen nagyon örültem normálisan is kezelte a dolgot. Beszéltünk ugyanugy ahogy eddig de csak írásban. Viszont az exem meglátta és szinte számon kért hogy mit jelentsen ez hogy ilyen hamar már ismerkedek.

Ráírt a férfire is stb majd amikor én elaludtam akkor hiába ujjlenyomatos a jelszavam feloldotta ahogy mélyen aludtam és elvette, felkeltem a kezében a telefonom volt. Írni nem írt csak olvasott.

Tudni kell hogy az exem békülni szeretne, de én viszont nem.

Engem az érdekelne hogy lehet-e emiatt a kellemetlen helyzetek miatt bármi komoly kapcsolat ebből?

A férfit kérdeztem azt mondta valamilyen szinten zavarja és megvárja ezt a hetet hogyan alakul de ő nem szeretné abbahagyni velem az ismerkedés.

2021. nov. 8. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Az a kamerás külföldi csak szórakózasra használ.

Megértem ,hogy nem akarsz semmit az exedtől már ,de ettől se akarj,újabb csalódás fog érni

2021. nov. 8. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem teszed helyre az exedet? Mégis mit képzel magáról? Velem így viselkedett volna, kereshetett volna másik szállást magának. Sajnos ez az egész a te hibád, mert gyenge vagy.
2021. nov. 8. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Remélem valami afrikai...
2021. nov. 8. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
2 - Ha a közös gyerek nálam van, persze, hogy beengedem az apját. A továbbiak már tényleg más kérdés.
2021. nov. 8. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Eppen ugyanazt a hibat koveted el, semmit nem tanultal a kapcsolatodbol?
2021. nov. 8. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Állj már a sarkadra, hogy hagyhatod, hogy így bánjanak veled? Ez konkrétan már a bűncselekmény határait súrolja, levéltitkot sért. Feltöri az eszközeidet és olvasgatja a privát levelezésed, te meg elszállásolod? Azok után, hogy megcsalt? Kislányom, ennyi idősen azért lehetne több eszed. Ne hagyd már, hogy felmosórongynak használjanak...
2021. nov. 8. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Juhhúú...

Hát ő.

Le kéne ülni az exel megbeszélni. Akkor is ha nem akarsz kibékülni de a lányod és a jövőbeni nyugalmad miatt szerintem jó lenne.

Szerintem ne dönts hirtelen felindulásból, és méregből. Aludjál rá párat.

Bár azért az gáz hogy elkezdte elolvasni amiket írtál. Én is ki tudom nyitni a párom telefonját meg ő is az enyémet de nem olvasunk bele egymás üzeneteibe.

Hát ez a táv kapcsolat aztán beleugrottál egy másik távkapcsolatba. Hú nem tudom. hazaköltözik, oké. 2 dolog élőben nem tudod hogy jöttök ki, az nem ugyan az mint interneten. Másik mekkora pofán vágás lesz neki az itthoni élet tartósan és majd menne vissza, akkor mi lesz? (Hozzá szokott egy jelentősen lazább nyugodtabb élethez, nem miattatok hanem a környezet miatt)

Csak annyit szerettem volna ezzel írni hogy az újjal ne kapkodjál. Megégeted magad aztán pedig szeretetre vágytál.

Szerintem a legjobb mindenképpen akkor is hogy igazat mondtál. Nem kell észben tartanod kinek mit hazudtál, és egyenes voltál.

Mit gondol rólad? Hűt nem érti. Azt mondtad vége erre megint befogadod az exedet. Biztos meg van rá a magyarázat, és azt hozd fel magad védelmében hogy haragudhat, meg gondolhat amit akar de őszinte voltál. Maradj is mindig az.

Biztos nem örül neki magában. Bár az ő érzéseit nem tudjuk.

Bár én mindenkinek azt javaslom hogy ezeket a nagy netes összeborulásokat inkább élőben éljék meg mert nagy lehet a csalódás... :(

2021. nov. 8. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!