Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért parázok, mikor még nincs a láthatáron semmi?
Van egy fiú, aki már tavaly novembetr óta tetszik. Akkor úgy nézett ki a dolog, hogy én is bejövök neki, de összejött egy másik lánnyal.Most pedig azt hallottam, hogy lehet, hogy szakítani fognak. Egy ideje a fiú elkezdett köszöngetni nekem és úgy szólít, ahogy ő elnevezett engem:) Akkor lehet, hogy most bejövök a fiúnak? Nekem tetszik, de nem akarom, hogy szakítsanak csak azért, hogy nekem jó legyen. De ha mégis vége lenne, akkor félek, hogy mi történne velem és a fiúval. Lehet, hogy már túl sokat is gondolkodom ezen. De nekem ez lenne az első, és már előre félek az első csóktól, kézfogástól... Nekem még nem volt barátom.
16 éves lány
Háát úgy látom ezen a téren még zöldfülűnek számítasz,...
figyelj rám adok pár hasznos tippet,.:
a fiúk többsége alábecsüli magát, éppen ezért nem mer odamenni egy helyes csajhoz,.
ha a dolog úgy néz ki hogy szakítanak akkor fognak is, neked nem szabad semmit az ügy érdekében tenned,.(mármint hogy a kiszemelt, és a csaj szakítását illeti) az egész rendeződni fog,.viszont ha szakítottak azonnal le kell csapni rá, pl,. ebben az esetben ha nem egy rámenős emberről van szó, akkor elhívod pár barátoddal korizni.(épp aktuális lenne)
igen,.igen,.. a kézfogás már más dolog, ha valaki szemfüles bármikor megfoghatja a másik kezét, pl amikor átvált egy lámpa és sietni kell, ő meg nem figyel oda,..megfogod a kezét és átmentek aztán nem engeded el,.ennyi,..hidd el ő sem akarja majd ;)
csók,..hát ez eléggé rázós ügy ,..az első csók ha minden jól megy sosem erős, nyomulós, hanem mindig finom ,és érzéki, egyeseknél. :) azt ajánlom kezdjétek egy enyhébb fokozattal aztán jöhetnek, a rendes hosszú csókok, végül pedig kombinálhatjátok őket ha beválalósak vagytok,.pl, nyelves csók.
remélem segített ! =) Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!