Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy nő autóval megy randira?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 13:01
11/30 anonim 

válasza:

Rengeteg ismerősöm van, aki állandóan kocsival jár, nem azért mert inzultálták, hanem mert neki így kényelmes, vagy éppen munkaeszköz. Nincs benne furcsa.
12/30 anonim 

válasza:

Én nem tudom mit kellene furcsállni rajta. Közvetlen környezetemben mindenkinek van autója, ez nem luxus.
13/30 anonim 

válasza:

Miért furcsállják?
Milyen márkájú és hány éves autó? Mert ha mondjuk egy 2-3 éves Hondával érkeznél, én is csodálkoznék. :-)
14/30 anonim 

válasza:

A no porgeti az ujjan a kocsikulcsot es orankent kell penzt dobni a parkolooraba? Pl nem tema. A no ott van, valahogy odajott.
15/30 A kérdező kommentje:
Jézusom, dehogy pörgetem a kocsikulcsot, van, hogy elég messze találok parkolóhelyet, szóval nem is látja, hogy mivel érkeztem. Akkor szokott felmerülni leggyakrabban, mikor mondja a pasi, hogy hazavinne, én meg mondom, hogy nem kell, mert én is kocsival vagyok. Egy 8 éves Fiat Bravóm van, erre volt anno keretem.
2021. nov. 2. 13:55
16/30 anonim 

válasza:

A korod azért volt tényező, mert ha egy 20 éves megy kocsival egy fagyizásra, az valóban kicsit furcsállható, de ebben sincs semmi ciki, szimplán nem megszokott. Egy 27 évesnél már nincs ebben semmi. Nem feltétlen luxus az autó, és a tömegközlekedés sem szégyen.
17/30 anonim 

válasza:

nem foglalkozom azzal, mivel érkezik
18/30 anonim 

válasza:

Én meg azért érzem magamat furcsának, mert nincs kocsim és gyalog szoktam menni randira.
19/30 A kérdező kommentje:
Elég nagy távolságok vannak Budapesten ahhoz, hogy mindenhova gyalog járjak.
2021. nov. 2. 14:30
20/30 anonim 

válasza:

Nekem imponál, ha egy nő (jól) vezet, legfeljebb azt bánnám, hogy nem vihetlek haza én. Nekem rá van gyógyulva a s.ggemre a kocsi, mert olyan helyen lakom, ahová máshogy nem nagyon lehet eljutni, úgyhogy zavarni biztos nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!