Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vonzó a szemetekben, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó a szemetekben, ha egy nőnek van saját autója?

Figyelt kérdés
Nem kell sehova hurcolni, mindenhova el tudok menni, nem várom el, hogy ilyen módon kiszolgáljanak.

2021. okt. 30. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen lényegtelen.
2021. okt. 30. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Annyira tipikus ez a hurcolás meg kiszolgálás. Nem nő gondolkodik így. Ez az incelek mániája hogy egy nőt furikázni kell mert nemhogy járni, hanem lélegezni se tudunk egyedül.

Akinek nincs autója, a pasi megjelenése előtt is volt élete és eljutott bárhova.

Amúgy meg nem értem, nálunk is mindkettőnknek van kocsija, mégis 'kiszolgál, elhurcol' mindig valahova, vagy én őt, tudniillik nem külön kocsival megyünk el a Lidlbe vagy az étterembe.

2021. okt. 30. 12:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, mégis hidegrázást kapok attól, mikor a barátnőim kérlelik a pasijukat, hogy vigye már őket el valahova. Én ilyet sosem tennék, akkor sem ha nem lenne jogsim vagy autóm, hanem szépen felülnék a buszra/villamosra/trolira/metróra és elmennék azzal. Az nyilván más, ha közösen megyünk valahova, és nem csak az egyik fél akar menni oda, akkor nem fogunk külön autóval menni, de akkor is jobb, ha egyszer az egyik, máskor a másik fél kocsijával megyünk.
2021. okt. 30. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Én egyetlen ilyet se ismerek. Mármint olyat aki nyafog ezért mert függ ettől. Elmegy a dolgára és kész. De a normális férfiaknak természetes a kapcsolatban hogy ha van ideje akkor elviszi a párját. Miért, szerinted hagyná ott a Keleti pályaudvaron éjfélkor randi után hogy menjen haza, ő nem szolgál ki meg hurcol senkit haza?
2021. okt. 30. 12:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Általában nem éjfélkor ér véget egy randi, de onnan is haza tud menni éjszakai busszal pl. Első randira mindig kocsival megyek, pont azért, hogy ne erősködjön, hogy haza akar vinni.
2021. okt. 30. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem. Ez általában a vidékieknek nagy dolog csak, a pestiek legyintenek rá vagy vállon is veregetnek, hogy sok sikert a dugókhoz meg a benzinárakhoz.

A proli rétegen kívül meg sehol nem státuszszimbólum az autó. Csomó ismerősöm adta el a kocsit az utóbbi időben. Inkább carsharinget használnak meg tömegközlekedést. Jómódúak, intelligensek, a legtöbben azt mondták, hogy fölösleges kiadniuk azt a havi 80-at kocsira. Igazuk van.

2021. okt. 30. 14:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Pesten élek, de szerintem világos volt. Prolinak sem mondanám magam, egy multinál dolgozom, van diplomám. Kb. 65-80 ezret költök rá havonta, nekem megéri, hogy akkor megyek, amikor akarok, senkihez, semmihez nem kell alkalmazkodnom, egyfajta szabadságot ad.
2021. okt. 30. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem vonzó, mert központi szerepet játszik az autó az életemben. Ha egy nő szeret vezetni, és mindent teszi "tökösen, az nekem nagyon imponáló.
2021. okt. 30. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Vonzóbb, ha saját otthona van. A kocsi nem értékálló, ráadásul luxusnak is tartom a legtöbb ember életében. Főleg ha nem használja naponta 20+ kilóméteres utakra. Akkor hajlamos vagyok azt gondolni, hogy a kirakat kell neki, miközben pénzkultúrája nincs.
2021. okt. 30. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, ez miben befolyásolna valakit? Ha ez megérinti, akkor nem a nőt szereti, hanem érdek áll mögötte.
2021. okt. 30. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!