Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarja egy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja egy felnőtt férfi, hogy én hívjam őt telefonon?

Figyelt kérdés

Egy hete randizgatunk, az elején ő keresett, aztán egyszer csak a folyamatos üzenetváltások során többször jelezte, hogy beszéljünk inkább telefonon, ès én hívjam, ráér épp!

Ezt több nap alatt többször is.

Csak nekem furcsa?

2021. okt. 24. 23:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ezt kulturáltan is meg lehetett volna fogalmazni.
2021. okt. 25. 01:47
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
#11 ez így igaz, de a görbe tükör nem mindig kulturált. Cselekszel vagy sem? A fickó ugráltat te meg nem mersz visszakérdezni ez a nagy helyzet. Prekoncepciód van egy általad felépített illúzióba, ami vagy valós, vagy sem? Olyan nagy bátorság kell az ajtó mögé nézni tényleg az-e?
2021. okt. 25. 01:54
 13/20 A kérdező kommentje:

Mint írtam, eddig tapintatból nem kérdeztem rá, ez nem jelenti azt, hogy később se fogok.

Azért kérdeztem tőletek, hátha van tippetek rá.

2021. okt. 25. 02:26
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem félénk, így akarja megtudni a telefonszámod, avagy anyagi gondjai vannak.
2021. okt. 25. 05:37
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi 14-es, h írtál!

A telefonszámomat már tudta, korábban ő hívott.

Szerintem is anyagi lehet.

Na pont ezért nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni.

2021. okt. 25. 07:40
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
A nők akkora idióták hogy az hihetetlen.
2021. okt. 25. 08:02
 17/20 anonim ***** válasza:
23%
Azt akarja, hogy néhanapján te is hívd fel őt. Ennyire fukar vagy, vagy csak nem akarsz egyenjogúságot?
2021. okt. 25. 08:10
 18/20 anonim ***** válasza:
26%
Istenem..37 évesen egy hülyegyerek szintjén vagy? #16ossal tökéletesen egyetértek
2021. okt. 25. 09:13
 19/20 anonim ***** válasza:
94%
Azért te is felhívhatod, de az, hogy ő ezt így kifejezetten kéri, az rettentő gáz. Erős warning.
2021. okt. 25. 09:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Na szerintem a következő a helyzet. Mivel épp ráér, azért írja, hogy hívd te, mert azt nem tudja hogy te mit csinálsz éppen. Mondjuk éppen kádban vagy, vagy boltban, vagy egy hivatalban. Akármi mást csinálhatsz éppen. Tapintatosságból csinálhatja mert nem akar megzavarni valamiben.

Ügye te nem tudod éppen megzavarni őt, mert ő éppen ráér.

Én már többször ezért írtam a páromnak vagy a szüleimnek hasonlót.

2021. okt. 25. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!