Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez indok,hogy nem ír vissza? Legyek vele elnézőbb? Többi lent
Van egy férfi akivel megvan a kémia. Viszont van egy 6 eves lanya es eppen valoperben van a felesegevel. A lanyat 2 hetente latja hetvegente es a szunetek feleben. Gondolom azert nem irt vissza mert a lanyaval tolti a napjat es csak vele akar foglalkozni.
Amikor először találkoztunk munka miatt akkor folyton engem nézett és kereste az alkalmat,hogy beszélgessünk. De az a nézése olyan volt mintha egy istenre nézett volna. Elmondta hogy én titokzatos vagyok és megközelíthetetlen és ő ezeket szereti.
Elmondta,hogy nagyon örül,hogy megismert. És hogy próbál velem úgy barátkozni,hogy ne tűnjön nyomulósnak.
Utána elkezdtunk irogatni messengeren és tök jól elbeszélgettünk. Aztán megkérdezte,hogy nem e akarok írni még neki. (Csak előtte úgy kérdezte mef,hogy most hogyan tovább. De egyből irta hogy ez felreertheto volt es inkabb megkerdezte ugy hogy irok e meg).
Irtam tegnap 11-kor delelott es azota nem valaszolt. Mondta ha rosszkor irok akkor max kesobb ir vissza.
Ket kerdesem van.
Szerintetek csak szorakozik velem es nem akar tolem semmit?
Lehetseges hogy tenyleg csak azert nem ir vissza mert csak a lanyaval akar foglalkozni?
Meg van a megoldás: nem tudom. Nézd, annyiféle ember van, ezt neked kell tudni. Sok férfi eteti a nőket azzal, hogy milyen különlegesek, mint most téged is ezzel a titokzatos, illetve megközelíthetetlen szöveggel. Mindezt azért, mert így majd benned kialakul az a vágy, hogy ő fejthessen meg téged, ő kerülhessen majd közel hozzád. Minden ember szereti, ha így bókolnak neki, mert akkor jobbnak, fontosabbnak érzi magát másoknál. Vili? Ismerem egy kicsit az emberi működést. 🙂
33f
Ha a gyerekemmel vagyok is tudok válaszolni aznap max nem rögtön... ha fontos vagy persze
Ha nem, akkor meg jönnek a kifogások miért nem értem rá 1 percre egész nap
Nőként írom és férfiaknál ezt tapasztaltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!