Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szeretitek a randin szóvicceskedő, humoros pasikat?
Figyelt kérdés
Mondjuk randin sétáltok egymás mellett, és a pasi odaad nektek egy cetlit rajta a "3" számmal:
-Kérlek vidd eszt egy kicsit!
Mikor megkérditek hogy miér, a férfi ilyen humoros viccmesélő Galla Miklós ember stílusba közli:
- Mert eddig sok jó csajjal randiztam, de mind közül te viszed a prímet! Érted? Óriási, te viszed a prímet! Hahaha, óriási!
2021. okt. 23. 10:28
21/31 FoxtrotLidérc 

válasza:

Férfiként: Óédesistenemazégben, édesf*szomalepedőben, bakker... 😆😆😆😆😆
22/31 anonim 

válasza:

Szerintem kár lenne ezzel magad égetni . A legtöbbnek biztos nem tetszene . De ha úgy gondolod, hogy az igazit keresed és neki biztos , hogy tetszene. Akkor ez egy 100% - os szűrő 😀
24/31 anonim 

válasza:

21# Kész vagy! Ez k jó volt.
😂🤣😅🤣
25/31 anonim 

válasza:

Ehhez olyan nő kellene aki szereti a nyelvi humort,tudja mi az a prímszám és ismeri azt a szólást hogy "viszi a prímet".
Szinte lehetetlen ilyet találni.
26/31 anonim 

válasza:

Nem. Ez nagyon primitív humor.
27/31 anonim 

válasza:

mint pl: dől a f.. aztán már el is gáncsoltam a csajt és az sz is a helyére került ?
28/31 anonim 

válasza:

Az ilyen stílusú humor nem annyira jön be, de másfajta humor az jöhet. :) A jó hangulat fontos.
29/31 anonim 

válasza:

Az egyetlen páros prímszám a 2.
30/31 anonim 

válasza:

Én szeretem a szóvicceket, de azt nem, ha egy vicc miatt hülyeségekre kérnek, hogy csináljak ezt-azt-amazt... ha pl. egy képen mutatná, hogy vki viszi a 3-as számot, és utána mondaná ezt a prímes poént, én nevetnék rajta, mert hasonló a humorom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!