Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
To hogy reagápnátok fiúk?
Már 2 hete randizok egy fiúval egy nyilvános helyen kérte el a számom általában így sose ismerkednék mivel transzexuális vagyok valahogy eddig sose jött ki úgy a lépés hogy elmerjem mondani neki
Viszonylag elég sok időt töltöttünk együtt a két hét alatt már csokoloztink de egyértelműen semmi több kicsit félek neki elmondani a reakciók főleg úgy 2 hét után
Fiúk ti hogy reagálnátok vagy mit mondanátok

Azok nem heterok. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a meleg pasik szórakozásból nőket dugnak. 🙄

Mondom:akár csak egy kipróbálásra"
Értő olvasást gyakorold.
En is nyaltam már ki csajt szórakozásból meg kíváncsiságból, mégsem kezdtem el ettől vonzódni a lanyokhoz, tehát lebutítva, nem lettem leszbikus xd
egyszeruen van aki nem undorodik egy azonos nemű testéből, es van benne kíváncsiság ezert megmeri lepni, ennyi a titok xd

Drága szívem, mit olyan nehéz megérteni benne, hogy a heteroszexuális emberek csak az ellenkező nemhez vonzódnak? Aki csak kíváncsiságból csinál mást, az onnantól nem heteroszexuális, akárhogy próbálod szépíteni. Mintha egy vegán mondaná, hogy néha azért eszik csülökpörköltet, de amúgy ettől még vegán marad... Vicc...

Igazatok van.
Mostantól bárki kérdezi, azt mondom, hogy biszexuális vagyok, csak nem vonzódom a lányokhoz.

Tehát nem vonzódsz hozzájuk, csak szórakozásból és kíváncsiságból nyaltad ki... Maradok a kajás példánál. Nem szeretem a húst, csak szórakozásból és kíváncsiságból eszem, amúgy vegán vagyok.
Lassan eljutunk oda, hogy már az is nagy szó lesz, ha az ember azért fekszik le valakivel, mert vonzódik hozzá?

Uristen irónia volt a 15-ös válaszom, csak bemutattam, hogy ennyi értelme volt annak, ha biszexualitással vádoltok xd
#16 mi ez az erőltetett humor nélküli poén, en érzem magamat kellemetlenül helyetted ember

Csatlakozom a 19-eshez. Soha egy percig, még kivancsisagbol se fordult meg a fejemben, hogy nőket csókolgassak, az meg pláne nem, hogy a labuk közé nézzek. Férfiak esetében is erős vonzalom kell részemről, hogy valakivel eddig eljussak.
Ha vki nem vonzódik, nem teszi meg. Ha meg megteszi, vonzodott hozzá, ergo nem jatszhat csak 1 kapura...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!