Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » To hogy reagápnátok fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

To hogy reagápnátok fiúk?

Figyelt kérdés

Már 2 hete randizok egy fiúval egy nyilvános helyen kérte el a számom általában így sose ismerkednék mivel transzexuális vagyok valahogy eddig sose jött ki úgy a lépés hogy elmerjem mondani neki

Viszonylag elég sok időt töltöttünk együtt a két hét alatt már csokoloztink de egyértelműen semmi több kicsit félek neki elmondani a reakciók főleg úgy 2 hét után

Fiúk ti hogy reagálnátok vagy mit mondanátok

2021. okt. 20. 13:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Azok nem heterok. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a meleg pasik szórakozásból nőket dugnak. 🙄

2021. okt. 20. 13:41
 12/23 anonim ***** válasza:
40%

Mondom:akár csak egy kipróbálásra"

Értő olvasást gyakorold.

En is nyaltam már ki csajt szórakozásból meg kíváncsiságból, mégsem kezdtem el ettől vonzódni a lanyokhoz, tehát lebutítva, nem lettem leszbikus xd

egyszeruen van aki nem undorodik egy azonos nemű testéből, es van benne kíváncsiság ezert megmeri lepni, ennyi a titok xd

2021. okt. 20. 13:48
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

Drága szívem, mit olyan nehéz megérteni benne, hogy a heteroszexuális emberek csak az ellenkező nemhez vonzódnak? Aki csak kíváncsiságból csinál mást, az onnantól nem heteroszexuális, akárhogy próbálod szépíteni. Mintha egy vegán mondaná, hogy néha azért eszik csülökpörköltet, de amúgy ettől még vegán marad... Vicc...

2021. okt. 20. 13:56
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
12-es Ezek szerint biszexuális vagy te is, nem hetero.
2021. okt. 20. 13:56
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

Igazatok van.

Mostantól bárki kérdezi, azt mondom, hogy biszexuális vagyok, csak nem vonzódom a lányokhoz.

2021. okt. 20. 14:01
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Kinyaltad , mert azt hitted hogy egy csupor mèz , vagy mi? 😆
2021. okt. 20. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

Tehát nem vonzódsz hozzájuk, csak szórakozásból és kíváncsiságból nyaltad ki... Maradok a kajás példánál. Nem szeretem a húst, csak szórakozásból és kíváncsiságból eszem, amúgy vegán vagyok.

Lassan eljutunk oda, hogy már az is nagy szó lesz, ha az ember azért fekszik le valakivel, mert vonzódik hozzá?

2021. okt. 20. 14:11
 18/23 anonim ***** válasza:
25%

Uristen irónia volt a 15-ös válaszom, csak bemutattam, hogy ennyi értelme volt annak, ha biszexualitással vádoltok xd

#16 mi ez az erőltetett humor nélküli poén, en érzem magamat kellemetlenül helyetted ember

2021. okt. 20. 14:15
 19/23 anonim ***** válasza:
35%
18-as Én heteroszexuális vagyok. Eszembe nem jutna kinyalni egy nőt, még csak hozzáérni, csókolózni sem. Ha te eljutottál idáig, akkor nyilván volt vonzalom, különben azt mondtad volna, hogy bocs, nekem ez nem megy.
2021. okt. 20. 14:26
 20/23 anonim ***** válasza:
59%

Csatlakozom a 19-eshez. Soha egy percig, még kivancsisagbol se fordult meg a fejemben, hogy nőket csókolgassak, az meg pláne nem, hogy a labuk közé nézzek. Férfiak esetében is erős vonzalom kell részemről, hogy valakivel eddig eljussak.

Ha vki nem vonzódik, nem teszi meg. Ha meg megteszi, vonzodott hozzá, ergo nem jatszhat csak 1 kapura...

2021. okt. 20. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!