Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők mire vágynak igazán, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mire vágynak igazán, mi az, amivel elégedettek lennének?

Figyelt kérdés
Az alábbiak közül válasszátok ki azt, amire szerintetek a legjobban vágynak.
2021. okt. 19. 01:47
A kérdező szavazást indított:
A nők szeretetre, törődésre vágynak.
Életre szóló barátságokat akarnak kötni.
A nőket a pénz érdekli, gazdag pasit akarnak.
Inkább szexre vágynak, hosszú, forró éjszakákra
Jó munkahelyet akarnak, vezető pozíciót, magas fizetéssel.
2012-ben felfedezték a Higgs-bozont, a részecskefizika standard modellje most már teljes.
Egyéb: írd le kommentben.
45 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Az 1) pontra szavaztam, de csak azért mert az SM nem teljes a Higgins-bozonnal sem, de a TOE-ért szerintem mindent megadnának 😅
2021. okt. 19. 01:58
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Én arra vágyom, hogy ne elemezgessenek úgy, mint valami kihalóban lévő madárfajt, hanem kezeljenek végre partnerként bottal piszkálgatás és nagyítóval nezegetés helyett. Szerencsére a férfiak többsége képes erre, de ez a kérdés egyáltalán nem azt sugallja, hogy te is.
2021. okt. 19. 02:05
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy szóltál. Akkor kicsit lemaradtam... 😂😱Legutóbbi infóim szerint az ST teljes. De van a YouTube-on egy előadás, amit nemrég tettek fel, és arról szól, hogy mit találtak a Higgs-bozon óta. Megnézem nemsokára, így talán pótolhatom a lemaradást. Fel kell zárkóznom. 😬

Addig várom a szavazatokat/válaszokat a fő kérdésre. 🤗

2021. okt. 19. 02:06
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Egyéb: jó munkahely,jó kereset,de nem vezetői pozíció.

De ez a felnőtt párkapcsolati topik,ez hogy jön ide?

2021. okt. 19. 04:50
 5/15 anonim ***** válasza:
12%

A nők a hazugságra vágynak. Olyanra, amit soha nem tolnak az orruk alá, hogy hazugság.

Aztán persze szembesülnek a valósággal. Az okos nő elfogadja a valóságot, a butája nem és örök boldogtalanságban, kielégületlenül éli a felszínes kis életét.

2021. okt. 19. 05:43
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Érzelmi és anyagi biztonságra, gyerekre, a gyerek mellé egy szerető, gondoskodó apára. Kb. ezek a legfontosabbak a nők 90%-ának.
2021. okt. 19. 05:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én csak szeretnék egy saját lakást. Az sem érdekel ha semmi más nem teljesül. Legnagyobb stresszforrás az életemben, hogy bizonytalan a lakhatásom.

Persze ha lehetne mégegy kívánságom az az lenne, hogy ehessek bármennyit elhízás nélkül. :D

2021. okt. 19. 05:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Életre szóló barátságok megvannak. Van lakásom, megélek, de szeretnék több pénzt kapni a munkámért. Sőt, szeretném ha a hobbim annyira befutna, hogy az lenne a munkám. Vezető pozi sosem érdekelt, nem vagyok irányító típus. Az első és a negyedik pont együttes érvényesülésére vágyom, alább nem is adom.
2021. okt. 19. 06:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Enni elhízás nélkül😅
2021. okt. 19. 06:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem csak a nők vágynak. 😆

2021. okt. 19. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!