Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes az interneten keresgélni? Lehet ott párra lelni?
Érdemes :) A nővérem társkeresőn ismerte meg a Barátját, aki mostmár a férje, a kisbabájuk 4 hónapos :)
Én is neten ismertem meg a Párom, 1 éve vagyunk együtt; mi egy fizetős társkereső oldalon ismerkedtünk meg, mindketten úgy gondoltuk, hogy itt talán kevesebb az átverés. Az oldalról nem is találkoztunk mással, csak egymással. A regisztrálás után 1 hónappal már meg is találtuk egymást. Szerencsénk volt.
Még hozzátenném, hogy sokak azt gondolják, hogy csak a csúnya, béna emberek ismerkednek a neten keresztül, de ezt megcáfolhatom; hiszen a Tesómékkal, és Velünk sincs semmi gond külsőre, sőőt.... :) de ezért ne nézzetek nagyképűnek.
több mint két honapja ismertem meg a pasim,- egy társkeresö oldalon talált rám:)nem tudnám elengedni már.
imádok vele lenni,nem hittem volna hogy egyszer ilyen pasi karjaiban lehet majd:)
érdemes én azt mondom,de légy ovatos...
sok a kamuképes..
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!