Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek mekkora része szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mekkora része szereti szerintetek a brutálisan nagyméretű, dagadék pasikat?

Figyelt kérdés

Eddig se voltam kákabélű, de az utóbbi időkben még rámjött plusz 10kg.

145 kilós vagyok most, 2 méterrel.

Főleg az arcomon látszk meg a hasamon.

A végtagjaim kevésbé zsírosak, a fejem viszont iszonyat puffancs. Hasam pedig határozottan van.

F/30

2021. okt. 10. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Ha van extrém kövér nőket szerető pasi, akkor fordítva is van. Olyan is van hogy fiatal nő (20-on éves) idős pasi (60+). Miért ne lenne ilyen nő? Beteg világot élünk!
2021. okt. 11. 04:02
 12/16 anonim ***** válasza:

11

Hogy érted, hogy beteg világot élünk? Régebben, régen nem történt ilyesmi? És miért kételkedsz a vonzalom valódiságában?

2021. okt. 11. 09:58
 13/16 anonim ***** válasza:
nőknek már az is dagadt manapság aki 180 centi 80-90 kiló..
2021. okt. 11. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
És neked Nőben ugyanez gondolom szoba sem jőhet
2021. okt. 11. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
a brutálisan nagy farkat többen szeretik szerintem, de sokan letagadják ..
2021. okt. 11. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan 110 kilóig oké a magasságoddal, de utána már sok. Nagyon egészségtelen, emlékszem amikor boncoláson a pocakos férfi belei közül pakolták ki a hatalmas zsírlebenyeket, és ott mondta a tanár, hogy sajnos férfiaknál sokkal durvább akár csak 15 kiló túlsúly is, mert az mind a belső szervekre rakódó zsír. Exem 185 centihez volt 120 kiló a végére, igazából nem zavart, pedig már nagyon nagy hasa volt (bár az erős túlzás lenne hogy tetszett is, pedig én sem vagyok nádszál), de végül szerencsére rájött hogy le kell adnia valamennyit, ha nem akar 50 évesen meghalni.

A cerka sajnos csak addig fog állni, amíg nem lesz magas vérnyomásod a túlsúly miatt, majd a vérnyomáscsökkentő hazavágja.

2021. okt. 13. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!