Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kapjuk meg mi soft-Incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapjuk meg mi soft-Incelek automatikusan azt a jelzőt hogy elmebetegek vagyunk?

Figyelt kérdés

Én azért nevezem magam szoft Incelnek, mert bár néha szexelek nőkkel, párkapcsolatra nem igazán kellek nekik. Utoljára 9 éve volt kapcsolatom.

Viszont ami nagyon zavaró hogy kb. elmebetegnek néznek minket azért mert nem szeretnek minket a nők...

F/30

2021. okt. 10. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Emiatt még senkire nem mondtam, hogy elmebeteg. Engem az borít ki, amikor egyesek kifejtik, hogy nekik joguk van nőhöz jutni, és minden nőt meg kellene büntetni, aki "válogat"...

Nekem sincs kapcsolatom egy bántalmazó óta, és tkp jó ez így, de még nem hallottam vissza, hogy emiatt elmebeteg volnék. (Én is szexeltem már azóta.)

Te hol futsz bele ilyen véleményekbe?

2021. okt. 10. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát talán mert úgy viselkedtek..
2021. okt. 10. 21:00
 3/10 árokpart ***** válasza:
Lassacskán itt a vége a megbélyegzésünknek, meg mindenféle idegen szóval való becsmérlésünknek mikor mi csak egyszerű magyar emberek vagyunk, akik most éppen az életnek nem a napos oldalán élnek. Ezt nézzétek 1989-ben hallhattatok utoljára ilyent ha éltetek akkor: [link]
2021. okt. 10. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, van jogom nőhöz jutni.
2021. okt. 10. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
De hogy viselkednek, #2? (Az #1 voltam, N)
2021. okt. 10. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Balázs,te csak igyál inkább tovább, de azt légyszi csendben. Nem vagy te incel, csak egy rossz alkesz.
2021. okt. 10. 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kérdező, semmi jogod nincs a nőkhöz. A gondolat is undorító.
2021. okt. 10. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azzal van jogod lenni, aki elfogadja a közeledésedet. És viszont. Minden más beteg, valóban. Kicsit sem soft módon. (#1 voltam)
2021. okt. 10. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#4: nincs, eddig sem volt, és ezután sem lesz.
2021. okt. 10. 21:55
 10/10 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"Igen, van jogom nőhöz jutni."

Na látod, ezért tartanak elmebetegnek.

2021. okt. 11. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!