Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan,hogy plátói szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan,hogy plátói szerelmed plátóilag megutálod, mert nem lehet a tiéd?

Figyelt kérdés

Pl. Platoi szerelem szakaszai

1.szeretsz ra gondolni, jól esik fantáziálni róla, szerelmes vagy

2.frusztrálni kezd a sok akadály, ami miatt plátói az egész

3.megéled a visszautasítást is vele kapcsolatban, pedig lehet sosem beszéltél vele, csak tudod hogy nem vagy vele egy szinten vagy egyéb dolog miatt amúgyis visszautasítana

4.kiábrándulsz, megutálod, olyan az egész mintha szakítanátok pedig nem is jártok

5.továbblépsz és elfelejted

2021. okt. 9. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2021. okt. 9. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sose tudám Őt utálni. Inkább magamat gyűlölöm, hogy ilyen szerencsétlen nyomoréknak születtem. Hiába telt el rengeteg idő, képtelen vagyok elfelejteni a kedvességét, a mosolyát és az egész személyiségét. Annyira hiányzik, de tudom hogy sosem lehetek Vele.😢
2021. okt. 9. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen :D

Én is voltam így, most már kifejezetten ellenszenves az illető számomra

2021. okt. 9. 13:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!