Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet el engedni a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet el engedni a dolgot?

Figyelt kérdés

Ezt a csalódást nagyon nehezen élem meg :(

Röviden a történet:

Van egy elvált férfi (közel a 40 évhez) egy házasságból éppen kilépő nő (30 év feletti).

A férfi elkezd írogatni mint szomszéd de idővel a beszélgetések más “nem szomszédi beszélgetések”. (Pl. mai is nagyon csinos voltál, ha ilyen párom lenne mint te az megbecsülném stb…)

Egy orvosi kivizsgálás miatt sűrűn kellett orvoshoz járnom ő mindig irt, mit mondott a doki, jól vagyok-e, ha rosszul vagyok szóljak neki. Emlékezett az időpontokra mikor megyek orvoshoz nagyon figyelmesen irt mindig….

Én 100%-ig biztos voltam, hogy tetszek neki, csak a férjem zavarta szerintem aki éppen költözni készült de ezt tudta.

Egy vizsgálat után nagyon rosszul lettem este és egyből hívott, majd átjött hozzám és nálam volt 4 órát, hajnali 1:30-kor ment haza…nem történt semmi még egy csók sem..

De utána írtunk egymásnak ő ezeket,

Nagyon jó volt veled, máskor is szívesen tölteném veled…

Eddig a pontig volt minden szép is jó:

Jött egy buli, ahol azt hittem, csak félénk, nem mer próbálkozni ezért én átöleltem és megcsókoltam a nyakát…

Erre ő: hogy még feleség vagyok (ebbe teljesen igaza volt de addigra már szétmentem a férjemmel amit ő már szinte minden nap megkérdezett, hogy mi van vele?mikor költözik?)

Másnap írtam egy bocsánatkérést amire azt írta nincsen semmi gond, nem történt olyan ami miatt bocsánatot kellene kérnem.

Utána írtam neki, hogy mi lenne ha találkoznánk, akkor akartam neki elmondani, hogy a férjem 2 nap múlva elköltözik…azt mondta, hogy dokihoz megy de holnap egyeztessünk…utána másnap nem irt…én írtam nekik, hogy egyáltalán nem értem mi a gondja…

Erre jött egy üzenet: hogy nem akar engem megbántani, neki azért nehéz közeledni más felé mert csak egy dolgot nem akar másokat megbántani, de most nem tudna értelmesebb magyarázatot adni…szóljak ha segítségre van szükségem!

Utána írtam neki, hogy nem igazán értem…biztos ezt akarja? Erre nem irt de úgy voltam vele, hogy hagyok neki időd…pár nap és majd jelentkezik.

Eltelt egy hét és rám sem nézett az utcán….írtam neki, hogy ezt személyesen megkéne beszélni mert ez így gáz!

Erre ilyen üzenetet kaptam: Előjáróban annyit, hogy nincs semmi gond, megmarad a jó szomszédi viszonyt és ennyi…

Szerintetek olyan durva dolgot tettem?

Ez már 3 hete volt, de nem tudom elengedi a dolgot…tök rossz, hogy normálisan nem került ez lezárásra vagy nem írta meg a félelmét mitől fél.

Volt aki azt mondta, hogy attól, hogy van gyerekem, hogy elvileg kinézetben jobb vagyok nőként mint ő férfiként, vagy hogy anyagilag is jól megvagyok több saját céggel.

De ezeket akkor is tudta mikor írogatni kezdett :(

2021. okt. 5. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem tettél semmi rosszat, valószínűleg beijedt! A helyedben én oda mennék az utcán, és megmondanám neki, hogy nem ezt vártam tőle.
2021. okt. 5. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Két féle variációt tudok elképzelni igazából.

Az egyik, hogy fél meglépni egy ilyet mert úgymond most már tényleg szabad a pálya és beijedt.

De ott van az is, hogy belegondolt mi van ha ő is úgy jár mint a volt férj. Igaz már nem voltál vele de közben már új ember után néztél miközben még a régi el sem ment.

Én az utolsót tartom valószínűnek, hogy ilyen szinten elzárkózik. Teljesen mindegy, hogy tudta mi miért történt ez valljuk be nem jó jel. A kapcsolatból kapcsolatba dolog.

2021. okt. 5. 21:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves második ebben teljesen igazad van.

De amikor ezeket irt tudta a férjemet, akkor ő miért irt ilyeneket nekem?

De mikor valaki hazamegy tőled és azt írja, hogy máskor is veled töltené az estét akkor ez után nem várnám, hogy ezt fogja gondolni :( de lehet persze csak furcsa….

2021. okt. 5. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj azóta komolyan belegondolt, akkor ott lehet örömében nem tudott reálisan gondolkodni, benne van. Szerintem tényleg ilyen lehet mögötte, az biztos nem kellene most keresned. Azért is írtam így, elég hidegnek tűnt.
2021. okt. 5. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
38%

huhh.....én inkább azt tartom valószínűnek,hogy valamilyen okból csalódott benned. Lehet hogy más típusú nőnek ismert meg és abból ahogy kezdeményeztél felé azt szűrte le, hogy domináns nő vagy aki irányítja a kapcsolatait és nem vár a férfire ha kell neki valami.

A pálfordulása érezhető a leírtakból, valamit tettél ami számára intő jel volt, lehet hogy ez valami apróság, de nála mégis kiverte a biztosítékot. Szerintem a kapcsolatnak annyi, nem tehetsz mást mint vársz, ha kezdeményez találkát, akkor lehet folytatás.

44F

2021. okt. 5. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az alapján, hogy első mondata az volt, hogy még feleség vagy, ez alapján nem tetszik neki, hogy még le sem zártad a házasságod de már másik férfival képes lennél kapcsolatba kezdeni. És tarthat tőle, aki egyszer, az többször is...Tehát akár mellette is megtörténhet...
2021. okt. 5. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is akart úgy tőled semmit, csak egy-egy alkalmat. Az is lehet, hogy talált közben jobbat. Ez van, ne erőltesd, ha nem akarja.
2021. okt. 6. 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!