Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki néha nyitott szemmel csókolózik?
Nem ertem minek csókolozik az olyan.
Most vagy át éli a vonzalmat, kémiát ami azzal jár, vagy akkor minek csokolozik ha nem.
Valószínűleg nem tudnám meg, ha a partnerem tenné, mivel én mindig becsukom, és van, hogy csak másodpercekkel a csók után nyitom ki újra. Mittudomén, ő addig mit csinál a sajátjával, nem mindegy, ha élvezném vele a csókot?
Egyébként el tudom képzelni, hogy valakit beindít a párja átszellemült arcának látványa, a csók közben behunyt szemmel - de ez más, mint amikor konkrétan úgy nézeget valaki két centiről, mint valami tudós a képletet a mikroszkóp tárgylemezén. Közben vajon odaadóan játszik ő is az ajkával + nyelvével? Nem vonja el a figyelmét a 'nézés'? Komoly kérdések ezek :D
Az én párom nagyon ritkán csukja be a szemét csók közben, nekem fel sem tűnt, ő mondta egyszer, aztán néha volt, hogy én is kinyitottam közben és összenéztünk.
Reggel, este, sötétben, szürkületben viszont be szokta csukni.
Engem nem izgat, a csókja a lényeg, nem a szeme közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!