Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valaki néha nyitott szemmel csókolózik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Nem ertem minek csókolozik az olyan.

Most vagy át éli a vonzalmat, kémiát ami azzal jár, vagy akkor minek csokolozik ha nem.

2021. okt. 4. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Hat, mi a parommal szoktunk ugy hulyeskedni, hogy finoman megharapjuk egymas ajakt, es ugy beszelgetunk. Kozben egymas szemebe nezunk. Mondjuk sose birjuk ki, es mindig hancur lesz belole, akkor meg mar csukott szemmel, szenvedelyesen csokolozunk🤷‍♀️🤣
2021. okt. 4. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem tudnám meg, ha a partnerem tenné, mivel én mindig becsukom, és van, hogy csak másodpercekkel a csók után nyitom ki újra. Mittudomén, ő addig mit csinál a sajátjával, nem mindegy, ha élvezném vele a csókot?

Egyébként el tudom képzelni, hogy valakit beindít a párja átszellemült arcának látványa, a csók közben behunyt szemmel - de ez más, mint amikor konkrétan úgy nézeget valaki két centiről, mint valami tudós a képletet a mikroszkóp tárgylemezén. Közben vajon odaadóan játszik ő is az ajkával + nyelvével? Nem vonja el a figyelmét a 'nézés'? Komoly kérdések ezek :D

2021. okt. 4. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem baromi ijesztő, plusz számomra azt jelenti, hogy a másik nincs igazán jelen az érzésben.
2021. okt. 4. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom nagyon ritkán csukja be a szemét csók közben, nekem fel sem tűnt, ő mondta egyszer, aztán néha volt, hogy én is kinyitottam közben és összenéztünk.

Reggel, este, sötétben, szürkületben viszont be szokta csukni.

Engem nem izgat, a csókja a lényeg, nem a szeme közben.

2021. okt. 5. 07:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi azért általában becsukjuk, de kb egy éve hülyéskedtünk hogy nyitott szemmel csináltuk (unalom nagy ur xd) és azóta van hogy akár együtt lét közben is nyitott szemes rövid csók, aztán egymásra nézünk, puszik, "szeretlek" még egy rövid csók aztán utána vagy rendes hosszú csukott szemes csók, vagy ahogy jön. Ha más helyzetben nyitott szemmel csinálja egyikünk, általában megérzi a másik. Szerintem semmi gáz nincs benne, de azért ha sose csukná be a szemét, az zavarna :D
2021. okt. 5. 07:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Annyit jelent, hogy felül tud emelkedni az ösztönein, ugyanis a legtöbben ösztönösen csukjuk be a szemünket csókolózás közben.
2021. okt. 5. 07:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Néha ki szoktam nyitni közben, hogy meglessem a barátom arcát :) :) Olyannal még nem voltam, aki végig nyitott szemmel bámul, mint egy hal :D
2021. okt. 5. 08:25
 9/9 anonim ***** válasza:
...mint egy hal :))) Szakadok :)
2021. okt. 5. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!