Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretik a férfi fejen a szögletes kocka formákat?
Megfigyeltem, hogy a legcsinosabb barátnői azoknak a pasiknak vannak akiknek kockára emlékeztet a fejük és egyenes vonalakból áll.
Tehát a tarkó és fej hátsó része például teljesen függőleges csapott. Nem domborodik ki. Vagy a homlok úgyszint, a pofacsont dettó. És mind oldalról mind szemből szabályos kockára emlékeztet az egész fej.
Ez jelenti a genetikai felsőbbrendűséget férfiban?
10# Amúgy erről olvastam egyszer, ilyen "brit tudós" jellegű cikkben írtak ezekről a szögekről. Nem tudom, bizonyított-e vagy vannak e erre vonatkozó statisztikai adatok.
Passz.
De szerintem kár ebből messzemenő következtetéseket levonni, főleg nem ilyen "felsőbbrendű" meg ilyen fogalmakkal dobálózni.
Kérdező erre gondol: [link]
Alapvető, náci-eugenika gyökerekkel rendelkező tétele az incel-elméletnek.
13
Miért, a szexuális szelekció alapvetően nem náci-eugenikus. Mivel a nők szelektálnak ezért genetikai értelemben szelektálnak, tehát minden férfi nem ér ugyanannyit genetikai szempontból, tehát a párkeresés alapjában véve náci és eugenikus. Nem tudom mit kell ezt szépíteni.
A szögletes áll tényleg a férfiakra jellemzőbb. Sok színésznő ezért szokta lefaragtatni az állát, vagy botoxolni a TMJ-t.
De ez nem annyira domináns a többségen, sőt. Pont a héten láttam valami reklámot online, ott kezdett el egy pasas beszélni, és nagyon szép férfias, szögletes álla volt. Régen Sims-ben ha helyes sim-et csináltam, akkor is kocka állat húztam neki.
(Miért hazudok, régen az 3 hete volt. 😄)
Van egy ilyen real-life giga-chad is: [link]
Sokan elhitték, hogy giga-chaed tényleg létezik, de időközben kiderült, hogy photoshop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!