Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan\mitől\mikor esik bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan\mitől\mikor esik bele egy fiú a barátzónába?

Figyelt kérdés
pl, ha túl kedves, túl figyelmes, esetleg nem az a vadállat típus...?például, ha túl nyitott?minden feltett kérdésre válaszol?Mitől eshet bele egy srác a barátzónába?
2010. szept. 1. 12:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tudod ez mindenkinél más, én pl csak úgy tudnék (szerintem: mivel még nem voltam) szereles lenni, hogy a srác már bekerült a barátzónába. A barátság és a haverság között nagy a különbség, hiszen a haverral hülyülsz, a baráttal pedig megosztod a személyes dolgaidat, de olyan is történhet, hogy egy haverba leszel majd szerelmes. Nállan ilyenek kerülnek a barátzónába: kedves, inteligens,

és figyelmesnek is kell lennie (ez szerintem minden fiúnál alap). A szerelemzóna a következő, ami ugye nem minden esetbe jön létre+ erről én nem is nagyon nyilatkoznék, hiszen még nem voltam szerelmes. Remélem tudtam segíteni, ha valami kérdés van, csak nyugodtan :)

2010. szept. 3. 18:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja és az, hogy túl kedves, hát jó legyen kedves, de ne nyálas, azt utálom, az nagyon fontos (számomra), hogy legyen véleménye, de ne legyen erőszakos! Asszem ennyi.
2010. szept. 3. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja és talán TALÁN HA EGY KICSIT! titokzatos, az se nagy baj, attól csak jobban elkezd érdekelni
2010. szept. 3. 18:24
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen, tudtál segíteni :)

Kedves vagyok általában, de ez a nyáladzás nekem sem jön be...szóval nincsenek vörös rózsák a postaládában, szerelmes versek, plüssmaci seregek...stb...megvan a véleményem a dolgokról...erőszakoskodni meg nem szoktam lenni...

Arra lennék még kíváncsi, h most ha egy lány azt mondja, h aranyos vagyok, az mit jelent nála?Ez afféle vigaszdíj, h nem járunk, de nem az én hibám?Vagy hogy kell ezt érteni?

2010. szept. 3. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Hogyha te megkérdezted tőlle, hogy járunk, és erre mondta, hogy aranyos vagy, akkor vígasz, de ha csak úgy mondta az jelent valamit! Én pl: csak annak mondanék ilyen, de lehet, hogy csináltál valamit amivel segítettél neki, és ezért mondta, az természetes, de ha csak meglátott, és úgy mondta, akkor az jelent valamit:) Tudom bonyolult, de mi lányok ilyenek vagyunk :D
2010. szept. 3. 19:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát, eléggé bonyolult, de megoldható... :D köszi a válaszokat
2010. szept. 3. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor jó
2010. szept. 4. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!