Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan\mitől\mikor esik bele egy fiú a barátzónába?
Tudod ez mindenkinél más, én pl csak úgy tudnék (szerintem: mivel még nem voltam) szereles lenni, hogy a srác már bekerült a barátzónába. A barátság és a haverság között nagy a különbség, hiszen a haverral hülyülsz, a baráttal pedig megosztod a személyes dolgaidat, de olyan is történhet, hogy egy haverba leszel majd szerelmes. Nállan ilyenek kerülnek a barátzónába: kedves, inteligens,
és figyelmesnek is kell lennie (ez szerintem minden fiúnál alap). A szerelemzóna a következő, ami ugye nem minden esetbe jön létre+ erről én nem is nagyon nyilatkoznék, hiszen még nem voltam szerelmes. Remélem tudtam segíteni, ha valami kérdés van, csak nyugodtan :)
Igen, tudtál segíteni :)
Kedves vagyok általában, de ez a nyáladzás nekem sem jön be...szóval nincsenek vörös rózsák a postaládában, szerelmes versek, plüssmaci seregek...stb...megvan a véleményem a dolgokról...erőszakoskodni meg nem szoktam lenni...
Arra lennék még kíváncsi, h most ha egy lány azt mondja, h aranyos vagyok, az mit jelent nála?Ez afféle vigaszdíj, h nem járunk, de nem az én hibám?Vagy hogy kell ezt érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!