Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék úgy ismerkedni,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék úgy ismerkedni,hogy ne ilyen direkt legyen?

Figyelt kérdés

20-as éveim végén járó férfi vagyok, az adottságaim jók, viszont a mai tinder típusú direkt ismerkedés nem az én műfajom, kipróbáltam, de nem igazán jött be. Nekem fontos az ismerkedés során, hogy tényleg a másik megismeréséről szóljon, nem arról, hogy 'megszerzem eldobom és jöhet a következő'. Viszont azt tapasztalom,h valahogy ilyen felgyorsult világban élünk,mindenki mindent azonnal akar,aztán meg csodálkozik,h nem alakul ki mély kapcsolat. Ha én egy lánnyal rögtön első randin lefeküdtem, utána már nem tudott komolyan érdekelni, kiábrándulok, ha valaki iylen könnyen odaadja magát. Nálam (bármilyen meglepő) nem csak a szex körül forog a világ, inkább minőségi idő kellene,h tényleg megismerjem a másikat. Ehhez viszont valamilyen közösségi térre lenne szükség, ami jelenleg nincsen.

Sportolni úgy eljárok, meg utazgatok stb., és néha megismerek új embereket,de ezekből is max futó dolgok alakulnak ki vagy semmi ,alapvetően nincs egy közeg ahova rendszeresen eljárhatnék ugyanazok az emberek közé, hogy fokozatosan kialakuljon valami. Nincs egy baráti társaságom, max teljesen különböző közegekből vannak egyénileg barátaim.

2021. szept. 26. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért ez elég érdekes, hogy kiábrándulsz valakiből, mert rögtön lefekszik veled.

Talán megerőszakolnak ezek a lányok?

Gondolom olyan helyzet teremtődik, te meg örülsz is neki, mert mint minden ember, szeretsz szexelni (ahogyan az a lány is), aztán meg mégsem tetszik, hogy odaadta magát?

Ez rajtad is múlik. Ha neked fontos a megismerés, akkor ne vidd ágyba a hölgyeket ha lehetőséged nyílik rá.

Olyan helyre hívd randizni, ahol beszélgethettek. A randi végén ne hívd el lakásra, és ha esetleg ő ajánlja fel, akkor utasítsd vissza kedvesen.

Ők is máshogy fognak hozzád állni, ha te is így teszel.

2021. szept. 26. 11:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja én már próbáltam, és tényleg máshogy álltak hozzám, konkrétan felszívódtak.
2021. szept. 26. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor próbálkozz tovább. Ha komoly kapcsolatot keresel, az nem lesz könnyű, senkinek sem az.

Annyi, hogy akkor viszont tényleg a saját elveid szerint viselkedj. Aki felszívódik, így járt. Ismerkedj a következővel.

2021. szept. 26. 12:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Sokan ajánlották még az ilyen vallásos közegeket,mert ott elvileg tényleg van lehetőség a másik fokozatos megismerésére, csak olyanba én nem mennék el, mert nem vagyok hívő, képmutató meg pláne nem.
2021. szept. 26. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én meg direkt lefekszek azzal elsőre,aki tetszik. Ha nem jelentkezik másnap, akkor az azt jelenti, hogy előítéletes volt, a tesre fókuszál és nem tud tovább lépni lélekben. Nagyon jó szelektálás ez, mert aki igazán akar, vonzódik, az utána is jön.
2021. szept. 26. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát elég drasztikusan látod a dolgokat kérdező, ha már az ismerkedés céljából az is felmerült, hogy vallásos közegbe menj…

Tényleg nem olyan bonyolult ez, mindenhol vannak olyanok, akik szintén nyitottak a mély megismerésre.

Ismerkedj sokat, te se siesd el a dolgokat, fejezd ki azt, hogy mennyire meg szeretnéd ismerni őket, ne közeledj kezdetben szexuálisan, és majd eljön a megfelelő.

2021. szept. 26. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!