Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnák dominálósabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnák dominálósabb, alfahím lenni?

Figyelt kérdés

A nők meg a barátnős pasik persze hazudoznak, hogy "nem a dominancia a lényeg, nem kell alfahímnek lenni", de tudjuk, hogy nem mondanak igazat. Akik nem alfák és barátnős férfiak azok csak bétabuxok akik addig jók a nőknek amig szolgálják a nőket.

Arra gondoltam, hogy ha randizom egy csajjal, akkor megpróbálom leuralni, mondjuk amikor mondani kezdene valamit, határozotan rá szólok:

"Hé, várj, most én beszélek! Ne szakíts félbe bébi!"

Közbe dominánsan a szájára nyomom a mutatóujjamat. Ez elég határozott és uralós helyzet lenne, hogy a nő meglássa bennem az alfahímet, és ne csak kihasználni akarjon, hanem sexet is kapjak tőle?

2021. szept. 23. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

A betabux egyébként incel “szakszó” :) És lehet igazság benne.

De kérdező, csak akkor működik ez a stílus ha domináns a megjelenésed is, igazi Chad vagy. Tehát széles izmos vállak és mellkas, keskeny derék, jól kifejlett szögletes kockafej, majdnem derékszögben álló járomcsont, markáns áll, mélyen ülő vadász szemek stb. Kevés pasinak van mrg ez a genetikája, max 10-15%. Ha nem vagy benne ebben a csoportban akkor rossz hírem, udvarolnod kell majd. Sokat. És a nő fogja eldönteni mikor és mennyi szex lesz. De legalább lesz, ha normie vagy. Viszont ha 5 alatti “szumhumánum” vagy akkor egyszerűen nem lesz nőd, bármit is csinálsz.

2021. szept. 23. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:
97%
#11: honnan a büdös francból veszed ezt a mélyen ülő vadász szemeket? Szerintem ennél nincs rondább a világon, és nő vagyok.
2021. szept. 23. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Domináns pasi vagyok, de ez amit akarsz az szánalmas. Én is figyelmes vagyok meg minden. Kell a kontroll. Van mikor jó a határozott fellépés, van meg mikor csak egy kreténnek tünnél tőle. Az általad leírt is ez a szituáció. Egy ilyennél szerintem a legtöbb csaj ott hagyna, aki meg nem az nagyon szimpatizál veled és enélkül nagyobb lenne az esélyed.
2021. szept. 23. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Először is nem tudnák, hanem tudnék.

Másodszor meg ezt a szöveget valamelyik szar bulvár főzőműsorban mondta az egyik majomceleb a kurvájának, onnan az ötlet. De már az eredeti sem aratott sikert, a másolat meg végképp szánalmas lenne.

2021. dec. 5. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!