Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiaknál szokott olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál szokott olyan lenni hogy nem tudja kiverni a nőt a fejéből?

Figyelt kérdés

Előfordul nálatok is, hogy nem tudtok pl. a munkára koncentrálni, mert folyton ő jár a fejetekben? Folyton rá gondoltok? Gyakran eszedbe jut napközben...?

Mi kell ahhoz, hogy egy nő ilyen hatással legyen rád?

(Az ismerkedési fázisra gondolok, mikor még nem volt köztetek semmi, esetleg még nem is találkoztatok)

2021. szept. 22. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Hogy szoktak-e a pasik is szerelmesek lenni? Szoktak, nem a nők privilégiuma a dolog :)
2021. szept. 23. 02:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te el árulod férfi ként hogyan csináljam? akkor én el árulom te hogyan csináld. 😉
2021. szept. 23. 02:26
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon gyakran.
2021. szept. 23. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
Igen. Olyankor máshonnan verem ki.
2021. szept. 23. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy volt-e ilyen? Szerencsére igen, de 25 évvel ezelőtt, olyan naivan szerelmes voltam egy lányba, hogy napokig nem bírtam aludni, nem voltam éhes, sem szomjas,csak rajta jártak a gondolataim. Régi szép idők, igazából nem a lány személye miatt pörögtem be ennyire, a fejemben volt egy álomkép amit hozzá társítottam és valódinak hittem. Az az igazi ha ez kölcsönös, egyébként csak egyfajta rajongásnak mondanám.
2021. szept. 23. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
Ha valaki olyan, hogy sokat agyal dolgokon, az valószínűleg gondol erre is. Nem kell ehhez semmi extra. Nem is igazán a nőről szól.
2021. szept. 23. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!