Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bajom ha tetszik egy lány de úgy érzem nem tudok vele mit beszélni?
Figyelt kérdés
Más fiúk ezt olyan könnyen csinálják de én teljesen lefagyok, meg nem akarom elhinni hogy tényleg tetszem a lánynak. Még sosem volt barátnőm.2021. szept. 20. 10:48
1/2 anonim 

válasza:

Az a bajod, hogy nem szocializálódtál rendesen. Emberek közé kell járni, beszélgetni, haverkodni minél többel mindkét nemből.
2/2 anonim 

válasza:

Vagy az is baj lehet ha önző vagy. (nyilván ezt nem tudom)
De többször történt velem randi alkalmával, hogy én kérdezgettem, érdeklődtem felőle, ő meg soha nem kérdezett vissza. Így aztán hamar kifulladt a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!