Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy felejtitek el a másikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtitek el a másikat egy szakítás után?

Figyelt kérdés
Sokáig egyedül voltam, aztán nemrég megismertem valakit, akivel elég rövid idő után vége lett sajnos. Ismét éreztem, hogy fontos vagyok valakinek és ez nagyon jó volt, de aztán.... Először azt hittem könnyű lesz felejteni.... de napról napra rosszabb :( Most is úgy érzem, hogy habár megbántott , csak vele lennék :( Miért ilyen rossz ez? Bármit is tettem ami rossz volt és ahhoz vezetett hogy vége legyen, nagyon bánok, bármi is legyen az... Az agyam tudja, hogy ne írjak rá, de a szívem meg nyúlna a telefon után....
2021. szept. 19. 18:11
 1/5 A kérdező kommentje:
31F
2021. szept. 19. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkora dolog volt, hogy nem lehetett megbeszélni? Ha nem megcsalás, egymás iránti súlyos tiszteletlenség, durvaság vagy agresszió, akkor szerintem menthető a dolog. Minden kapcsolat elején lehetnek súrlódások abból, hogy még nem ismeritek egymást, ezeken túl lehet lépni szerintem. Akár még utólag is, ha mindketten akarjátok.
2021. szept. 19. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A leírásodból úgy jön le, hogy nem igazán maga a személy volt fontos, hanem az, hogy van valakid.
2021. szept. 19. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Folyton azzal jött, nem mutatom ki eléggé hogy szeretem, vagy hogy nem akarok vele együtt lenni. Ami egyik se igaz, ha nem szerettem volna nem ülnék most a gép előtt összetört szívvel.
2021. szept. 19. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem mindenki tudja jól kimutatni a valódi érzéseit. Attól hogy igazán szeretted még egyáltalán nem biztos hogy ezt ő is így érezte. Ezért kéne megismerni a másikat és az ő "szeretetnyelvét", mielőtt idealizáljuk őt és bezárjuk egy olyan idilli képbe amihez igazából semmi köze. Másrészt nekem is úgy jön le hogy nem őt szeretted (hisz rövid idő alatt aligha ismerhetted) hanem azt aki mellette lehettél. Ezért valakit tartani pedig undorító vele szemben.
2021. szept. 21. 01:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!