Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hívnám el randizni, mit gondoltok?
Életem legnehezebb vizsgájára készülök. Ezt az a lány is tudja, akivel néhány napja beszélgettem messengeren. Korábban már élőben is beszélgettünk, aranyos volt, nagyon szívesen megismerném jobban.
Valami hasonlót írnék neki, hogy elhívjam randizni: Szia X! Nagyon készen vagyok, már elhagyom az agyam a sok tanulásban. Jó lenne kicsit kiszellőztetni a fejem. Egyik nap gondoltam elmegyek egy rövidet sétálni az Y erdőbe. Lenne kedved elkísérni?
Mi a véleményetek? Így rendben van ez? Mit tennétek másképp?
22 évesek vagyunk

Ne fogalmazz ilyen pongyolán! Inkább: Szia X! Nagyon fáradt vagyok a sok tanulástól, jó lenne egy kicsit kiszellőztetni a fejem. Szerintem egyik nap elmegyek egy rövidet sétálni az Y erdőbe. Lenne kedved velem tartani?
Mondjuk.

Mentőtiszt államvizsga.
Akkor ha megkérdezem ismer-e valami jó kajáldát a városban és oda hívom el az jobb? Vagy a városban sétálni?

Én a helyedben nem írnám azt, hogy fáradt vagyok. Ez olyan hatást kelthet benne, hogy most jó lennél neki, de máskor nem.
Szerintem ajánld fel, hogy egyik este mi lenne ha elmennétek moziba. Lenne-e hozzá kedve? Vagy mit szólna hozzá, ha valahova elmennétek? Ne erdőbe! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!