Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet még ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet még ebből valami?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel még tavasszal ismerkedtem meg tinderen, eddig 3x találkoztunk, de a találkozók között hetek is elteltek, ez főleg miattam alakult így, ő többször próbált elhívni, de eleinte nehézkesebben szánom rá magam az ilyesmire. Nekem idő kell. A személyes találkozót preferálom a chateléssel szemben, így online túl sokat nem beszéltünk, viszont élőben eddig mindegyik találkozó jól sikerült, de még csók meg ilyenek nem voltak, mert nálam ezekhez is idő kell, nehezen adom magam, nem szeretek így direkt ismerkedni. Most elhívott wellnessezni, itt városon belül szóval nem ottalvós, ez jó jel? Úgy tűnik nem adta föl, pedig velem tényleg nem könnyű megismerkedni. Vagy lehet, hogy csak barátilag tekint rám?
2021. szept. 18. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, de szedd össze végre magad, ezt nőként írom!
2021. szept. 18. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Fogod magad, ellazulsz, elmész vele. Talán a végén még jól is fogod magad érezni... na és akkor mi lesz?! Nem fog felrobbanni a bolygó, mert egyszer végre egyszerűen csak élvezed a jelent...
2021. szept. 18. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!