Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz lesz olyan lányt találni, aki szívesen megmássza velem a Kilimandzsárót?
Figyelt kérdés
Tervezem ,hogy kimegyek Afrikába és megmászom a legmagasabb hegyét, aztán egy kis szafaris levezetés vagy elnézni Zanzibárra. Barátaim,tesóim közül senkit se érdekel, így valószínűleg egyedül megyek ha megyek.
Közben regisztráltam Tinderre és több lánynak is felvetettem az ötletet, de eddig annyira nem lelkesedtek.
2021. szept. 17. 19:00
1/6 anonim 

válasza:

Várj, nem világos. Barátnőt keresel a Tinderen vagy hegymászótársat? Vagy mindkettőt? Mert az elég nehéz lesz LOL
:D
2/6 anonim 

válasza:

Én adnám, de párkapcsolatban élek :D
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem inkább hegymászócsapatokban keress barátnőt.
Egy ilyen hegymászás elég sok felkészülést igényel, nem tudom mikor akarod elkezdeni/elkezdted-e, de nem valószínű, hogy sokan részt akarnak venni benne.
6/6 anonim 

válasza:

Ez nekem is tervem volt, de aztán másra kellett a pénz. Illetve nem ebből a célból ismerkedtem, nem a neten szeretnék arra társat találni hogy elmenjek vele külföldre túrázni. Ezt csak stabil, megbízható ismerőssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!