Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl rámenős voltam?
Sziasztok,
Egy sráccal jó pár hete üzenetekben flörtölünk, ilyeneket ír:
-nagyon szép voltál ma is
-ha nekem ilyen párom lenne mint te öt nagyon megbecsülném stb…
Pénteken átjött hozzám és nagyjából 4 órát beszélgettünk de nem történt semmi, csak nagyon jó volt vele lenni.
Utána még írtunk egymásnak:
-nagyon jó volt az este!
-szívesen tölteném máskor is veled az estémet!
Szombaton volt egy buli ahol mindketten ott voltunk. Ő nem szokott inni én meg bulikba szoktam…hát most is ittam, és félre hívtam átöleltem és megpusziltam a nyakát és feljebb haladtam a szája felé.
Erre ő:
-még feleség vagyok (férjemmel tudja, hogy 10 hónapja vége)
-és, hogy a kislánya is kint van nem hagyja kint egyedül
Én nem akartam egyáltalán többet…csak maximum csókolózni ennyi irogatás után.
Vasárnap nem irt, én írtam neki, hogy ne haragudjon az estéért, és lehet, hogy az eddigi dolgokat félreértettem.
Annyit irt csak: Nincs semmi gond, egyáltalán nem haragszom, nincs is miért!
Utána tegnap írtam, hogy este találkozunk de azt mondta, hogy fogorvoshoz kell mennie, ma egyeztessünk.
Ma még nem irt…nagyon sok voltam????
Lehet,hogy látta,hogy ittál és annak tudta be a közeledésedet.
Én sem értem miért hátrált meg, bár lehet,hogy amennyiben mindketten kapcsolatban éltek/éltetek lassúbb tempót szeretne,esetleg várja azt,hogy teljesen lezáródjon a kapcsolatod a férjeddel.
Nekem egyébként mindig az a véleményem - amit általában a gyakorisok cáfolnak-,hogy a pasi szereti megtartani a kezdeményezés jogát.
"Nincs semmi gond, egyáltalán nem haragszom, nincs is miért!"
ez a mondat is ilyen béna mellé beszélés amúgy. nem a szituációra reagál, hogy miért így történt, hanem ez sacc ilyen ne beszéljünk róla mondat.
3# igen ez nagyon nyálas ez a semmitmondó duma. Persze, hogy nem haragszik, miért haragudna, hogy egy nő meg akarta csókolni?
Velem is volt ilyen, szerintem semmit nem akar tőled.
Ha igazán tetszenél neki, nem ábrándulna ki ilyentől, hanem örült volna a közeledésednek.
Valószínűleg ő nem akarja ezt az egészet, nem így kezelné akkor a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!