Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek még keresni fog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még keresni fog, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt randiztam egy sráccal. Nagyon jól mennt a randi, órákon át beszélgettünk,sétáltunk. Randi közepén megcsókolt. Aztán mikor sétálgattunk akkor megfogta a kezem és úgy menntünk. Mikor elköszönt tőlem adott egy csókot és azt mondta hogy jó lenne még talalálkozni. És mikor hazaértem akkor küldött egy üzenetet hogy beszéljünk meg még egy randit, és nagyon jól érezte magát. Erre azt válaszoltam hogy én is,és hogy benne vagyok. Azóta se kép se hang. Tegnap ráírtam hogy hogy tellt a napja, de nem válaszolt. Szerintetek elfelejtsem?

2021. szept. 9. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább, majd jön más, aki nem tűnik el.
2021. szept. 9. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂

Velem is volt hasonló, sok év távlatából vicces. Két jól sikerült randi után a pasi eltűnt egy szó nélkül. Ez akkor volt, mikor még vezetékesen hívták egymást az emberek, mobilja csak a gazdagnak volt, és nem fért el a zsebedben...

Két év múlva hívott, hogy bocs, amiért szó nélkül eltűnt, de lesittelték. Cigarettát csempészett és lekapcsolták. 😂

2021. szept. 9. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12

Zseniális sztori, köszi, hogy leírtad. :)

2021. szept. 9. 17:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Még mindig nem írt. Megírtam neki hogy ha már nem akar beszélni azt megírhatná mert én nem fogok rá várni hiábavalóan. Remélem válaszol erre.
2021. szept. 9. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Komolytalan az ember. Talán két youtube videó vagy két feles között hány majd valami üzenetet úgy kb. egy nap után, hogy bocsi, de nincsenek jó napjaim, ne haragudj, nem veled van a baj. Csak én most nem akarok kapcsolatot amúgy.

Valami ilyesmit jósolok. Ez a jobbik verzió. A rosszabbik, hogy eltűnik, aztán helló. Mese habbal...

2021. szept. 9. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Várakozás helyett ha keresnéd letörne a körmöd vagy mi?
2021. szept. 9. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!