Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik interneten ismerték meg a pártjukat ?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy sajnos manapság személyesen lehetetlen ismerkedni. Mindenki rohan stb. Főleg a vírus miatt sokáig szórakozó hely sem volt. Plusz én nem járok sehova amúgy sem.

Itt interneten mi a helyzet? Esetleg könnyebb lenne? Vannak itt olyanok akik társkereső vagy esetleg Facebookon ismerték meg egymást ? Tudtok tippet adni esetleg? 2 éve nincs senkim és kezdek magamba fordulni. Nagyon egyedül érzem már magam. 24 éves vagyok és lány .

2021. szept. 8. 23:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Facebookon ismertem meg,aztán rá párnapra kimentem hozzá Németországba dolgozni..

Nem mondom,hogy nem féltem de jól sült el a dolog..

Azóta házasok vagyunk,és van egy 7 hónapos kislányunk..

24/L

2021. szept. 8. 23:10
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

Ja, amennyit nyomatja a Fidesz a kampányát... :D

(bocs, az az elírás túl magas labda volt, amúgy nem vagyok Fideszes)

2021. szept. 8. 23:11
 3/15 A kérdező kommentje:

1#

Gratulálok hozzá. :)

2#

Milyen elírás ?

2021. szept. 8. 23:13
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Egy próbát megér. Pár randin túl vagyok, mind társkeresőkről voltak. Szenvedtem mondjuk sokat a f*szságaik miatt. Elő tudják nagyon adni magukat a pasik. Még ha okos nő vagy, akkor is tudják, mit csinálnak. :D

Úgyhogy ha neten akarsz ismerkedni légy résen, ha valaki írt volna akkor nekem is, nagyon hálás lettem volna. Okosan csináld. Én is majdnem két év után kezdtem el ismerkedni neten. Sok a rafinált, de a végén megtaláltam, aki normális.

Sok sikert az ismerkedéshez! :)

2021. szept. 8. 23:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget.

Én is rafinált vagyok tudom ki milyen első beszélgetés után úgyhogy ezzel hála istennek nem lesz gond. Na meg amúgy sem adom meg magam egyből szóval :) de köszi a segítséget

2021. szept. 8. 23:25
 6/15 anonim válasza:
89%
én Tinderen ismertem meg a páromat, két és fél éve vagyunk együtt.
2021. szept. 9. 00:16
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Badoo 7 éve.
2021. szept. 9. 04:10
 8/15 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, "pártjukat"
2021. szept. 9. 06:26
 9/15 anonim ***** válasza:
2021. szept. 9. 06:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Egy hobby oldalon ismertem meg.

Összebarátkoztunk 11 éve, szemelyesen talalkoztunk 9 éve,

akkor össze is jöttünk, azóta együtt vagyunk, 4 éve házadodtunk össze.

2021. szept. 9. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!