Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok a Fb társkeresőjét? Tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 19:33
2/10 anonim válasza:
Én is ott ismertem meg a párom.
3/10 anonim válasza:
Ugyanaz technikailag, mint a Tinder, csak kb tudsz magasságra is szűrni a másikon és a saját magasságod is beállíthatod.
4/10 anonim válasza:
Plusz nem kell fizetni azért, hogy láthasd, és jobbra húzd azokat, akik téged jobbra húztak.
5/10 anonim válasza:
Erről nem is hallottam, hol lehet beállítani?
7/10 anonim válasza:
5-6.
Facebook Dating, még csak 1-2 éve téma a sajtóban vagy emberek közt.
Korábban hónapokig ott volt a telefonodon fent egy szivecske jel a Facebook appodon belül. Most már nincs, de ha görgetsz lefelé a hírfolyamodon akkor is feldobja a lehetőséget. Nem kell hozzá másik appot letölteni, a facebookon belülről nyílik meg, de mégis olyan, mint egy app az appon belül.
8/10 anonim válasza:
Csak a telefonra letolott facebook appbol lehet hasznalni. Nekem nem jott be egyaltalan. Nem vagyok benne facebook csoportokba meg jelentkezem FB esemenyekre amik alapjan tudna talalni valaki hasonlot. Mas appokon szokott matchem lenni meg olyan aki likeol engem, de itt egy like se jott pedig ugyan azok a kepek stb vannak a profilomon. Pont az a rossz benne ami a jo, hogy lehet irni match nelkul is egy uzenetet. De pont ezert a sima like nem eleg ugy tunik. Mindenkinek meg irni valamilyen szinten egyedit barom sok ido, mikozben a 90+%-a ugyse likeol / ir vissza.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egy próbát megér.
2021. szept. 9. 16:49
10/10 anonim válasza:
6 randim volt onnan, utolsó átmenet zaklatóba. Ez nagyon elvette a kedvem S még bizalmatlanabb lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!