Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja ennek a férfinak?
2 hónapja kezdtünk el ismerkedni .
Neki sosem jó, mert vagy az apja esik le a lépcsőről. Vagy esküvőre megy, vagy dolgozik, vagy orosz vendégek van stb. Eddig azt hittem csak ki találja nekem ezeket a kifogásokat, de nem.
Úgy indult az egész , hogy mint nő felajánlottam neki a szexet. Ígérgetett hogy ekkor meg ekkor szexelünk , de abból sem lett semmi mert végül kiderült az apjával él és van egy másik háza , amit rendbe akar tenni erre a célra .
Én mint idióta idő közben szerelmes lettem bele. Bevallotta, hogy én a 100% os nő vagyok neki, és hogy nagy akar csak lassítsak sosem jó neki a találka. Olyan mintha valamit várna . Vagy csak szórakozik velem?
Kérdeztem tőle azt mondta nem szórakozik velem

Miért törné magát, ha már felajánlottad magad?
Az nem szokott ráérni, akinek van párja.

Nekem férfiként kiábrándító lenne ha egy nő felajánlaná a szexet...csak így a semmiből.Nem tudnám komolyan venni.
De nem vagyunk egyformák.Csak ő tudja miért nem dugott még meg...mert hogyha utána lenne számodra elérhetetlen akkor csak "arra" kellettél neki.
De így nehéz kitalálni,mert semmi logika nincs a viselkedésében.
Mondjuk egyikőtök viselkedésével sem tudok azonosulni.
És biztos csak nekem van olyan érzésem hogy ennek rohadtul nem így kéne működnie...nem elég hogy megfordultak a szerepek férfi és nő között,de még elég durván el is torzultak!
Mondtam neki mondja meg ha nem akar semmit tiszteletbe tartom.
Azt mondja nem egyszeri szexet akar, hanem sokat.
És azt mondja akar engem, de vár mert nem akar semmit elrontani.
Én úgy indítottam, hogy csak szex , de szerelem nincs e közben én lettem szerelmes belé ezt is vallottam neki. Utánna nyaralni ment és nyaralás után azt mondta ő is nagyon megkedvelt a 100 % lány vagyok neki pont amilyet akar ezért lassan lassan ismerkedjünk mert ő túl érzékeny.

"ezért lassan lassan ismerkedjünk mert ő túl érzékeny"
Amikor társkeresőztem, egy lány azt írta magáról, hogy ő érzékeny. Rákérdeztem, hogy ez mit jelent. Kb. 2x írt valami semmit. Legalább írt volna valami konkrétumot.
Közöltem vele, hogy nem pszichológus vagyok. Nincs szükségem egy mentálisan instabil nőre. Persze azonnal pont' olyan lettem, akivel nem akar ismerkedni. (Erre számítottam.)
Az ilyen menjen szakemberhez, rakja rendbe magát és majd utána ismerkedjen.
Hány éves ez a férfi?
Nincs pénze?

Mert ha éppen nincs egy fillére sem, akkor érthető, hogy nem akar randizni.
35 évesen pedig semmi nem indokolja, hogy úgy viselkedjen, mint egy 20-as évei elején járó szűz. Hacsak nem egy 35 éves szűz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!