Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felmerest szeretnek csinalni, kinek mi az ideal? (szemszin, haj, tulajdonsag, arcforma. ) Inkabb fiuk velemenyere lennek kivancsi.
szemszin: kek, zold, szurke vagy barna
haj: hosszu, kozepes, rovid
+ egyenes, gondor, hullamos
+ barna, fekete, szoke, voros
borszin: feher, normal, kreol, barna
3 legfontosabb tulajdonsag: oszinte, vicces, megbizhato, csendes, jofej, szereny, kedves, turelmes...
arcforma: ovalis, kerek, hosszukas vagy eroteljes alkapocs
oltozkodes: kihivo, lezser, noies, hippi-s, bohokas, plazacicas
szem: -zöld
haj: -vörös
-hosszú
-egyenes vagy hullámos
bőrszín: -fehér
arcforma: -mindegy
öltözködés:-mindegy
belsőleg: -komoly
-kedves
-őszinte
De a külső nem számít (legalábbis nekem), a lényeg hogy belsőleg legyen jó. :)
18/F
1. kék/barna
2.közepes
-ömm hát egyenes de a vége valamerre hullámosodjon
-szín ugyanmindegy, bár a világosvörös nem jön be
3.normál/kreol
4.kedves, őszinte, vicces
5.ovális/kerek
6.mind1, csak ne legyen se plázacica, se tróger (best a farmer+vmi felső)
szem:
kék, zöld v. barna
haj:
hosszú
hullámos
barna
3 fő tulajdonság:
őszinte, kedves, türelmes
arcforma:
ovális
öltözködés:
nőiesen lezser
hoppá, bőrszín kimaradt:
fehér vagy normál
Szemszín: Kék vagy Barna
Haj:Hosszú és egyenes,vörös vagy barna
Bőrszín:Fehér
Tulajdonságok:Őszínte,Vicces,Szerény,Kedves,Türelmes(bocs de ennyi kell :DD)
Arcforma:Ovális
Oltözködés:Lezser
Szerintem valójában a választható paramétereknél sokkal fontosabb, hogy az illető stílusa harmonikus legyen, legyen megfelelő, természetes kisugárzása. Beírtam én is a válaszokat, de az összes (ÖSSZES!), küllemet érintő opciónál igaznak tartom, hogy igazából teljesen mindegy, mely tulajdonságokkal rendelkezik egy lány, ha természetes és láthatóan összhangban van önmagával. Ha pedig valakinek olyan a külleme, amire rá lehet fogni az általam preferáltakat (pl. hosszú, hullámos, barna haj), de amúgy igénytelen, vagy búskomor, vagy csak barnára festette és hullámosította az amúgy fekete, egyenes haját, akkor nagy valószínűséggel nem fog nekem tetszeni.
Személy szerint hezitáltam, hogy beírjam-e a göndört, de végül is a nagyon göndör nem tetszik, csak a kicsit göndör, az meg ugye a hullámos már inkább, ezért maradt az utóbbi. De amúgy tetszhetnek göndörhajú lányok is, ebben szerintem sok más férfi egyetért velem. 24 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!