Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig tartson az első randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartson az első randi?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egyén, meg randihely meg, sok minden más függő, de úgy átlag esetben nálatok meddig tart az első randi?
2021. szept. 1. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ööö, a végéig...?
2021. szept. 1. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk nem volt idő meghatározva. Reggel 8 kor találkoztunk, este 9 ig voltunk együtt.
2021. szept. 1. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Ameddig az időnk engedi és jól érezzük magunkat. Haza szoktam kísérni (ha akarja ő is) aztán hazaúttal is számolni kell, szóval túl késő estig se érdemes tolni.
2021. szept. 1. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Találkozunk, beszélgetünk, meghívom egy italra vagy enni valamit, aztán megyünk szobára. Ez kb 3-4 óra hosszú. Hát eddig!
2021. szept. 1. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Én úgy gondolom, hogy 1 órásra legyen kb.megbeszélve. Elég ijesztő, ha látatlanban maraton randit szervezel, viszont ha jól érzitek magatokat, akkor ráhúzhattok.
2021. szept. 1. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Közben derül ki, hogy mennyire kerültök egy hullámhosszra. Szerintem 1-2 óra a minimum. Sose volt még rapidrandim, szerintem ha már elhívod akkor szánsz rá elég időt, hogy megismerhesd.
2021. szept. 1. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!