Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőkkel nem lehet őszintének lenni?

Figyelt kérdés

Tudom ez egy erős általánosítás, de egyszerűen kivétel nélkül ezt tapasztalom. Én egy őszinte, normális kinézetű éves srác vagyok, s abban hitben éltem, hogy erény, ha valaki őszinte.

De azt tapasztaltam, hogy ha egy férfi megnyílik egy nő előtt, a várva várt híres női empátia elmarad, s szinte egy nő sem tud azonosulni a férfival, sőt továbbmegyek: már nem is olyan érdekes a szemében. A legrosszabb, hogy a nők rendkívül sokszor visszaélnek a férfi egy-egy őszinte kijelentésével és felhasználják ellene.

Mindenképpen hazudnunk kell, ha sikeresek, érdekesek és izgalmasak akarunk lenni a nők szemében? Ez számomra annyira felfoghatatlan...

2010. aug. 30. 17:41
 1/9 A kérdező kommentje:
*22/F
2010. aug. 30. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
én mindent megadnék ha a számomra fontos férfi megnyilna nekem és ne lenne ennyire zárkozott.és közeledne felém
2010. aug. 30. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
de annyira makacs. mindig mutasa a megabiztost meg minden de a szemében van hogy nem azt látom.és olyankor zavarban van.
2010. aug. 30. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Fantasztikus lenne ilyen pasit találni, én 18 éves nő vagyok, és nagyon, mondom nagyon hálás tudnék lenni, ha egy pasi tökőszinte lenne, megnyílna előttem, mert én is ilyan vagyok, nem taktikázok, hanem mindent őszintén...de én is azt vettem észre, hogy a mai pasiknak nincsen ilyen nőre igénye...

Sajna, h az ilyen emberek nem találkoznak...

Jah, és ha mindkét fél őszinte lenne egy kapcsolatban, attól még ugyanolyan érdekesek, és izgalmasak tudnak lenni egymás szemében...két intelligens, érett embernél ezek az őszinteség mellett is teljesülnek.

2010. aug. 30. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Az van, hogy sokan keverik az őszinteséget a bunkósággal, vagy valami mással. Ezt nem konkrétan rád értem, nem tudom mit értesz alatta, de ha te mondjuk tök őszintén bevallod, hogy teszem azt, csak dugni akarsz, akkor nem az őszinteségedért fog dícséret járni, hanem a tartalomért a pofon. Szintén lehetsz ősznte mondjuk egy problémával kapcsolatban, de a "büdös a szád" kifejezésnél szebben is mondhatod, ha mondjuk a másik rágóra szorul.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy szerintem te biztosan ezt mondod, vagy ilyesmi, hanem hogy gondold át, hogy esetleg nem az őszinteség tényével, hanem a közölt dologgal, vagy a móddal is lehet gond.

2010. aug. 30. 18:08
 6/9 anonim válasza:

Előttem írónak igaza van.

A másik alternatíva a rinya. Én biztos hülyét kapok, mikor azt kell hallgatnom egy pasitól, hogy így bánatos, úgy mély nyomot hagyott benne ez meg ez. Ilyen előfordul, de ahhoz nagyon szerelmesnek kell lennem, hogy toleráljam az elején. Nem fasza, ha a nő úgy érzi, ő hordja a nadrágot.

2010. aug. 30. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
hát azért ha az első találkozáskor elsírja az egész életét a pasi tömör 3-4 órában az senkinek sem fog tetszeni... de gondolom itt nem erről van szó. nem minden jött-ment lánynak kell őszintének lenni, hanem ha úgy érzed tényleg bízhatsz benne! keresgélj! a mai p'csák amúgysem érzékeny nők... azért várd meg míg érdeklődik a dolgaid felől, de tényleg érdeklődik! nem pedig udvariasságból kérdi meg amiről amúgy csak magadnak mesélnél! van ilyen lány nyugi :)
2010. aug. 30. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A lányok szeretik ha egy kicsit titokzatos vagy. Nem mindegyik van ennek tudatában, de mindegyik vonzónak találja, ha egy férfiről nem tud kezdetben mindent eldönteni, nem ismeri ki teljesen. Ez nem jelenti hogy őszintétlennek kell lenni, megjátszani magad, vagy hazudni. Csak azt hogy fenn kell tartani egy kis távolságot. Hogy a csaj ne azt érezze, hogy ő uralkodik feletted, hanem hogy neki ugyanúgy meg kell dolgozni érted, ahogy neki érte. És ha már együtt vagytok, akkor már lehetsz teljesen őszinte és megnyílhatsz egészen. De meg kell tartani a fokozatosságot.
2010. aug. 30. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Rossz embert fogtál ki. Többször is. Én soha nem éltem vissza ezzel, fiú haverok/barátok mondták már el nekem a legféltettebb érzéseiket, megosztottak velem ezt-azt, akár gyengeségeket, de nem lettek kevesebbek a szememben, sőt. Örültem, hogy megbíznak bennem, és annak is, hogy szorosabb lett a kapcsolat köztünk.

19/l

2010. aug. 30. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!