Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jó első csók?
Mármint úgy értem hogy az adott randipartnerrel első,nem az életben első :)
De minden tekintetben... Tehát mondjuk körülmények,ráhangolódás, valamint milyenségre,hosszra,csak az ajkak érjenek össze,vagy nyelvtéma is? :)
Férfiak!Nektek van bevált módszeretek,amit általában szoktatok használni a randipartnernél?
Nők! Számotokra milyen egy ilyen ideális csókhelyzet?
És mindkét nemtől kérdem hogy jobb a spontán elcsattant csók? Vagy emlékezetesebb ha megvan a megfelelő előkészítés,és mindkét fél ráhangolódik a dologra,és tudják mi fog történni?
Nekem életem legjobb csókja volt amikor olyan "vákumos" is lett a csokolozas, soha eletemben senkivek kesobb sem volt még olyan hatalmas érzésem.a srác is erezte egyszeruen nem akartuk abbahagyni soha mert ki tudja lehet mégegyszer már nem olyan lenne.
Csak már fájt a nyakam :D tartani a fejem, amikor már nem birtam tovabb muszáj volt abbahagyni.
Plusz masik sráccal nem volt ugyan vákumos de eletem 2.legjobb csókja volt, ott is erezte a srác hogy ez mos különleges de ő elszállt magàtol azaz azt lattam rajta hogy azt erzi "na jo pasi vagyok;)"
A korulmenyektol nekem abszolut fuggetlen a csok.
Volt akivel minden romantika meg tűz es szenvedely megvan de brutál rossz vele csókolózni, a fenti két esetben meg..
Az elso srac bnom pasija volt es meg akart eroszakolni es bezart egy szobába...en menekultem volna eleve igy inditottunk, es ebbol a helyzetbol jött ki valami olyan hatalmas dolog koztunk ami őt is teljesen letaglózta. Szex amugy nem volt mert aztán tisztelt meg el volt hűlve az egesztől. Leesett az álla de nekem is :D egyikunk se értette ez most mi volt??:D
A masik sractol meg random az utcan megkerdeztem az időt teljesen idegentol, ő odajott hozzam es hirtelen megcsokolt, en meg kb azt sem tudtam hol vagyok ugy meglepodtem!!!, aztán a hosszu csok után megmondta mennyi az ido es mosolyogva tovabb ment. En meg le voltam döbbenbe:D
Szoval a felejthetetlen csókokhoz nekem homlokegyenesen más élmenyek kotodnek mint ami normalis lenne. Nincs osszefugges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!