Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a szeplős nőkről?
szeplős az orránál, és barna haj.
Vagy akár vörös, világos bőrszin.
Bejövös?

Hibatlan szem minimum jól lát vele
Haj festetlenül is ragyogoan szép. Stb

Neked párkeresésnél az szempont, hogy valakinek sasszeme legyen?😂Mi vagy te, pilótaképző? Meg nem tökmindegy, hogy festett vagy festetlen a haj, amíg ápolt? És ismétlem, a szeplő nem bőrhiba, hanem melaninfoltok érzékeny bőrű embereken. Ennyi erővel akkor a fekete bőr is bőrhibának számít neked?

13 de bőrhiba.
Es nem irtam arrol h nekem párkeresésénel mik szamitanak. Arrol irtam h a barátomnak a hibatlan dolgok a szexik. De manapság a világban a hibas dolgok vannak szexinek titulálva. Pl a vitiligo is.
Nekem egy pasiban hogy mi szexi. Az valahol teljesen mashol kezdődik amiket en figyelek :D

Az igazság az, hogy az összképen van a hangsúly. Belinkelek 2 képet. Mindkét képen olyan lány szerepel, aki vörös hajú, és szeplős. Külön magyarázkodás nélkül is kitalálható, hogy melyik jön be jobban a fiúknak.
Összességében szerintem nem hátrány a világos, szeplős bőr. De nem mindegy, hogy milyen a köret, amin elhelyezkedik. Ez hülyén hangzik, de szerintem érthető, hogy mire gondolok.

Pontosan. Ugyanígy lehet valaki fekete hajjal és barna szemmel is ronda meg dögös is. Ez teljesen független a bőr/haj/szemszíntől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!