Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vak sráccal ismerkednék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vak sráccal ismerkednék, lenne itt, aki nyitott rá?

Figyelt kérdés

Igen, kicsit fura a kérdés valóban. 😅 Az a helyzet, hogy vak sráccal szeretnék ismerkedni. Volt már ugyanis ilyen kapcsolatom, és azt vettem észre, hogy az a fiú sokkal empatikusabb, kedvesebb volt, mint azok, akik láttak, sokkal inkább figyelt rám, és kommunikatívabb is volt. Én is ilyennek tartom magam, szeretek gondoskodó lenni ( nem rátelepedős módon), és értékelem, ha a párom nem a külsőségek miatt szeret engem ( nem mondanak csúnyának, de eddig minden srác, akivel találkoztam, csak külsőségekre ment, a volt páromat kivéve. Egyébként a mai napig jó szívvel gondolok rá, bánom, hogy vége lett. ( kiderült, hogy bizonyos kérdésekben más a világnézetünk, én például nagyon intro, míg ő extrovertált volt). Hogyan/ hol tudnék ilyen fiúkkal ismerkedni?

21/L

2021. aug. 16. 21:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Most mégis, te azt gondolod, hogy mi egy séma alapján lettünk legyártva?

Lehet, hogy ő empatikus, kommunikatív...volt, de az ő volt. Ő, mint egy személy, nem mint vak.

A vakok is darabonként egy-egy személyiségek, mind más és más tulajdonságokkal.

Csak úgy mint minden ember.

Nem is értem, soha nem is értettem hogy , meg honnan jött ez az embereknek, hogy a vakok jók, a vakok kedvesek, a vakok csupa megtestesült szentek.

Nem. A vakok azok vakok.

Csak úgy mint a cukorbetegek sem egyformák. Érdekes, róluk nem is tartja ezt az ember, nem veszi őket egy sablonba senki.

2021. aug. 17. 09:43
 12/22 anonim ***** válasza:

Jajj miért kell ilyen poz diszkriminatívnak lenned?

Én is jártam vak sráccal. Jó volt amíg volt.

De most na. Nem a vakság vagy a látóság teszi a férfit, a jó kapcsolatot. Van a vakoknak egy közösségi oldala googlizd ki nem tudom a nevét, ott tudsz vakokkal ismerkedni. Sok sikert!

2021. szept. 8. 01:04
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha ezt igy megtudna, amit leirtal, nagyon nem szeretne toled semmit. Mas, hogyha megismersz egy vak fiut, pasit, es szamodra kicsit sem hatrany, sot meg vonz ez is. De ez a vakot akarok baromi rosszul veszi ki magat.
2021. szept. 8. 03:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Minden embernek fontos a külső, de eltérő mértékben. Külső megfog, belső megtart. Ha kizárólag olyan férfiakkal ismerkedsz, akinek csak a külsőd kell, akkor rossz a belsőd, avagy rosszul szűröd ki a jelentkezőket.

Empátia nem vakság függő, hanem személyiség és szocializáció, egy vak férfi is ugyanúgy lehet bunkó, ráadásul nagyon kevés jelentkező közül válogathatsz. Az, hogy ki akarod használni más emberek fogyatékosságát egyáltalán nem tükrözi az empátiád, ha megtudnám valaki csak azért akar megismerni mert vak vagyok, biztos elküldeném!

2021. szept. 8. 09:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Amugy nemhiszem, hogy a vakság a lényeg, hanem az, hogy valamilyen hibája van, és ezzel próbál együtt élni, és empatikusabbá tette. De ha valaki vak, lehet emiatt pont az ellentéte is, utál mindenkit, irigykedik, mert a többiek látnak, ő pedig nem, egy csomó mindent átélhet más, amit ő soha.
2021. szept. 8. 17:46
 16/22 anonim válasza:
0%

Ez inkább taszító, hogy így beskatujázod, legyen vak, béna akármi is az ember.

Igaz kedves?

És ugye tudod, hogy a világon minden megvan még veled kapcsolatban azóta is :)

Üzenetek, képek, hangüzenetek.

Nyugodtan lehet vitatni mi vagy, azonban azokkal a fránya tényekkel elég nehéz ám vitatkozni ;)

De ne aggódj eljut ám az új lovagodhoz is.

Amit meg erősít ám andriska, Istvánka,dávidka stb stb.

És külön visszataszító, hogy itt magasztalod a vak exedet.

Más furomokon meg lehordod.

Gyalázod.

De jön még kutyára dér.

Ahogyan rád is aranyom ;)

Kellemes napot

2021. szept. 9. 14:49
 17/22 anonim válasza:

Egyébként egy kérdés, kedves Valentina :)

Nekem miért is hazudtad azt,hogy te már idén fogsz érettségizni?

Jó mondjuk nem csak ebben hazudtál:)

2021. szept. 15. 14:25
 18/22 anonim válasza:

Mint amikor azt mondtad a mamádnál vagy,de legközelebb mehetnék segíteni 🥰

Közben pedig mint tudjuk Cegléden hetyegtél a tudjuk kivel :)

Na jó mondjuk te kapcsolatot sem akartál, csak egy sugar daddy-t.

A pasidon kívül, természetesen.

Mert ügye számodra a puncs és a magán élet két külön dolog.

Biztos a pasiknak is 🥰

Mit számít, hogy egy órával korábban még kinek az ágyát melegitetted ügye... 😍

2021. szept. 15. 14:32
 19/22 anonim ***** válasza:
18as,egy árat tudnál mondani?
2021. szept. 15. 14:41
 20/22 anonim ***** válasza:
De ennyiből honnan tudod ilyen biztosra, hogy ő az akire gondolsz?
2021. szept. 15. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!