Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként többször ráírok a pasira, az gáz?
Figyelt kérdés
Találkoztunk már többször is. Az utolsó üzeneteimet el sem olvasta, de volt már, hogy írtam neki így is, arra válaszolt attól függetlenül.
Férfiak, ti hogy vennétek, ha egy nő akivel volt köztetek több is, írna nektek így?
Nagyon nyomulósnak tűnhet?
#ismerkedés #nyomulás?
2021. aug. 15. 20:28
11/15 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek, nagyon nem is érdekelt, hogy bejövök-e neki. Elvoltunk és lennék is, komoly úgysem lenne belőle, nem az a fajta srác akivel bármi komoly lehetne, de ameddig semmi komoly nincs kilátásban az életemben, gondoltam miért ne?!
2021. aug. 15. 22:35
12/15 Noren1989 válasza:
Ugye nem àllsz a tesójàval üzleti kapcsolatban?
13/15 A kérdező kommentje:
Nem :D
Van testvére, de nem is ismerem. :)
2021. aug. 15. 22:39
14/15 Noren1989 válasza:
Fuhh, na megnyugodtam. Kb ugyanezzel a sztorival van egy jóval betegebb gyk felhasznàló is, csak ő üzletasszony 😆😅
Amúgy miért adod ennyire le? Pàrkapcsolatra semmi esélyed, sok a negatív tapasztalat?
15/15 A kérdező kommentje:
Tényleg? :D
Nem találkoztam még a kérdéseivel. :D
Nem sok, csak egy. Mióta az véget ért, azóta nem lépett az életembe olyan személy, akivel eltudnám képzelni a komolyabbat.
2021. aug. 15. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!