Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemétség azért elutasítanom egy lányt, mert a kifőzdében vett magának a menü mellé egy kólát is?
Én inkább a mellette lévő kisboltban szoktam venni.
Amit ő csinált az szerintem nagyzolás. Mivel természetes módon, ösztönösen tette, ezért ebből leszűrtem, hogy számomra nem elég spórolós, így hosszú távon nem jönnénk ki jól.
49
Nábob? A kaja nem luxus! Raadasul az elelmiszer ára nagyon megnőtt! Havi szinten 300 ezer ft elmegy nálunk kajára kettönknek! És ebben nincs semmi luxus
Pontosan ez az éppen ezért luxus. 300 ft nagyon sok húgom a férjével havi 40-50 ezer forintot költ ételre és italra.
Pont ez a lényeg, hogy havi 300 az nem luxus. (Van, hogy több)
40-50? Nem lehet valami egészséges étrendje...
Ennyit szoktam otthagyni havonta a kiszállítos zöldséges futárnál. Egy normális, egeszseges etrend rengeteg zöldseget, gyümölcsöt, húst, halféléket tartalmaz! Havi 40-50ből, maximum egy rendkívül magas kaloriaszamu, vitaminszegény, szénhidrátdús etkezést lehet kivitelezni....
Elmebeteg vagy. Akkor is ha igaz a sztori es akkor is ha kamu a kerdesed..
Anyadnak az elso furdetesednel kellett volna a lavorba fojtania..
Azért mert nem költöm a minimálbér több mint háromszorosát kajára?
A Föld lakosságának 80%-át lavorba fojtanád?
Te meg hihetetlen extrém luxusban élsz a pároddal együtt.
Ha nettó 300 ezer havonta elmegy csak kajára.
A magyar lakosság felső 1-2%-ba tartozol.
Én kiváló minősítésű mester diplomával kb 5 év tapasztalattal műszaki területen multinacionális cégnél kvázi kulcs pozícióban éppen megkeresem havonta azt a pénzt amit ti csak élelmiszerre lazán elszórtok. A többi kolléga Phd-val vagy csoportvezetői beosztásban se keres sokkal többet nálam.
Ahhoz, hogy a te költekezésedet én egyáltalán súrolni tudjam alulról nyugat Európába kéne költöznöm. Ott kapnék most havi nettó kb 3-5 ezer eurót ami fedezné a hasonló életszínvonaladat. Az is csak éppen hogy.
Ezért éltek ti itthon "Grófokként" és "Földesurakként".
Csak a kérdést olvastam el, nem erdekelt a tobbi baromsag amit leirtal..
Es mar a kerdesbol is latszik hogy komoly mentalis problemaid vannak ha szerinted az baj ha valaki egy kifozdeben ker egy uditot a kajaja melle es nem egy kisboltban veszi meg..
Fordulj szakemberhez, bár a legjobb lenne mindenkinek ha ilyen selejtes peldanyok nem elnenek..
Én emiatt nem utálom, csak nem illek vele össze.
Ezért nem jövök vele össze.
Ez neki fáj nem nekem.
Nekem muszáj kicsit spórolni a kaján meg még néhány dolgon.
Különben a hónap végére elfogyna az összes pénzem.
Azert vagy genetikai selejt mert szerinted ez nagyzolas. Venni egy kolat nem az. Ha venne a 150000es fizetesebol 1000000ert egy lcd tevet hogy felvagjon vele masoknak az mar nagyzolas.. Tehat komoly fogalomzavarban szenvedsz.
Raadasul aszerint szelektalod a noket hogy mennyire sporolnak.. Hat ki tesz ilyet? Csak egy idiota elmebeteg barom.
Hosszú távú komoly kapcsolatra keresek ott ez is számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!