Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itt most én hibáztam vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt most én hibáztam vagy a csaj reagálta túl?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük tegnap, hogy találkozunk este 7 és fél 8 között. Egész nap nem írtam neki, mert dolgom volt, így este 7-kor írtam neki, hogy lezuhanyzok, elkészülök és találkozhatunk. Majd számon kért, hogy mi az, hogy 7-kor írok, amikor fél 8-ig bezárólag beszéltük meg a találkozót. Ő meglehetősen megsértődött ezen, mert azt gondolta nem érdekel engem ez a dolog, pedig ez nincs így. Le is írtam neki. De nekem furcsa nagyon ez a reakció, kicsit beteges.
2021. aug. 3. 12:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Te hibáztál 🤷‍♂️
2021. aug. 3. 12:49
 2/20 A kérdező kommentje:
De miért? Nem értem...😀
2021. aug. 3. 12:53
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Mindketten, de gondolj bele a fordított helyzetbe. Várod valakivel a találkozót, aki egész nap rád sem hederít, majd a tali előtt 5 perccel felbukkan, hogy hellóka most már a nagyonfontoséletemből rád tudom szánni az időt szóval pattanj a megbeszélt helyre. Kb. ezt érezte a másik fél. Tanulj a hibádból, nem kell a telón lógni de a nagyonfontoséletedbben csak lett volna 2 perced hogy pár sort írj a másiknak.
2021. aug. 3. 12:54
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, sztereotípia meg blablabla de azért egy nőnek nem 10 perc elkészülni egy első találkozóra.

Ha azt mondtad, hogy este 7 és 8 között találkoztok, majd 7-kor ráírsz, hogy na get redi, mert jövök, az már túl késő. Annyira durván nem lehetett dolgod nap közben, hogy ne lett volna kb. 30 másodperced bepötyögni telóba mondjuk délután 4-kor, hogy "Szia! Várom a találkozót, kissé pörgős napom volt, ezért találkozzunk 7:30-kor a szökőkútnál!" vagy valami hasonlót.

Azt javaslom a továbbiakhoz, hogy mindig jó előre pontosítsd a találkozó időpontját.

2021. aug. 3. 12:54
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Már a múltkor is volt ez a kérdés és ott is le lett írva, hogy te hibáztál. Nehezen hihető, hogy kora reggel vagy előző este nem tudtad neki megírni, hogy egész nap nem leszel elérhető, de a részedről még áll a találkozó.
2021. aug. 3. 12:58
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudok igazságot tenni. Neki is igaza van, mert szólhattál volna 1-2 órával előbb, de neked is, hogy a fél órás tartományba még belefértetek volna. Bár nem tudom belefértél volna-e.
2021. aug. 3. 13:02
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Neked ez a fétised? Vagy 5-ször megkérdezted már ezt.
2021. aug. 3. 13:16
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor telefonáltál a randihelyszin kényelmes elérése mindkettötöknek biztositott volt 7 ... 1/2 8 között?
2021. aug. 3. 13:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

#7 Gondolom sérült a kis egója és el nem tudja képzelni, hogy mi a gond azzal, hogy a randi előtt 30 perccel közli a nővel, hogy még áll a randi. Ezért fantomként visszajár a gykra megerősítést várva, mely átok addig fog tartani, amíg mindannyian egyet nem értenek vele abban, hogy nem ő hibázott. Mivel ez soha nem fog megtörténni, a kérdező és válaszolók örökös ciklusban keringenek a Jupiter Vörös Foltját megszégyenítő gondolatviharban.

Na jó, lapozzunk.

2021. aug. 3. 13:32
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
Azért ilyenkor nem last minute illik szólni és a másiktól elvárni, hogy akkor dobjon el mindent. Mennyibe tartott volna előre gondolkodni egy kicsit azon, mikor fogsz ráérni, és egy 6kor odaírni, hogy úgy készülj, hogy fél 8 lesz belőle? Emberség...
2021. aug. 3. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!