Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Szedek egy gyógyszert, amitől elszíneződik a fogam. A kezelés több hónap, gyógyszer elhagyása után ez elmúlik.
Randin ez nagyon ciki?
2021. júl. 29. 14:05
1/11 anonim 

válasza:

Nem, mivel nem tehetsz róla. Ha ápolatlanság miatt lenne elszíneződve, akkor ultragáz lenne.
Ezt szerintem említsd meg neki, hogy csak gyógyszer miatt van, hogy nehogy hibás következtetést vonjon le.
2/11 anonim 

válasza:

Minek randizol, mikor ilyen kezelés alatt vagy?
3/11 anonim 

válasza:

#2 Miért ne? Mi köze van hozzá?
4/11 anonim 

válasza:

3# Jó tegye, de ha nem akarja megcsókolni a pasi, ne csodálkozzon...
5/11 A kérdező kommentje:
Vastablettát kell szednem, mivel súlyos vashianyos vérszegény vagyok, több hónap alatt jön helyre.
2021. júl. 29. 14:54
6/11 anonim 

válasza:

Nem lesz ciki, de előtte írd meg neki, hogy ne ott szembesüljön és kelljen ezt elmagyarázni. Utána, nem hiszem probléma lesz ebből. Fel a fejjel!
7/11 anonim 

válasza:

Ha a Maltofert szeded, ne szopogasd, nyeld le egyben. Én 5 hónapja szedem és nem színeződtek el a fogaim tőle. (Hiába elvileg csoki ízű, utálom.)
8/11 anonim 

válasza:

Te mennyire nèzed meg màsok fogàt?
...Kb annyira
9/11 A kérdező kommentje:
Igen Maltofer, sajnos nem tudom egyben lenyelni.
2021. júl. 29. 18:54
10/11 anonim 

válasza:

Tudom, hogy nehéz, törd ketté vagy negyedeld el késsel. Nekem is megakad kicsit néha a nyelőcsőben, érzem sokáig, hogy mintha ott lenne, de inkább, mint hogy kihányjam, annyira undorodom az ízétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!