Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 48 eves gregor bernadett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 48 eves gregor bernadett azt irta hogy a korosztalya helyett csak fiatal huszoeves pasik keresik ot,hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Meg most is gyonyoru, egy diva, ad a kulsejete, 36-37nek nez ki, elismert szineszno, van munkaja,egzisztenciaja, mar a gyereke se kicsi. Hogy lehet hogy meg o sem kell a korabeli pasiknak?

2021. júl. 28. 21:15
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
47%
Bili-kéz-àlmodozàs kategória.
2021. júl. 28. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok férfi számára a "lehetetlen" kategória, és meg sem próbálják. Bár ez csak tipp, nem vagyok férfi. :)

Minél idősebb valaki, annál nehezebb partnert találni. Látod, még ilyen gyönyörű nőként is, mint ő.

2021. júl. 28. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Én sose tartottam gyönyörűnek, de női szemmel nézve nyilván más. Nekem túl mély a hangja és az egész kisugárzásában van valami maszkulin.

A lényeg, hogy hiába tetszik valaki a pasiknak, az ő korosztályában kétféle jó pasi van:

1., Aki családos, foglalt és max. szeretőt keres, azt is átmenetre.

2., Aki elvált, de az fiatal nőhöz fog vonzódni.

Jó pasikról beszélek, mert egy jó nőnek 48 évesen is jó pasi kéne.

Maradnak az óvodások, akik rajta akarnak gyakorlatozni.

A 30-as jó pasi korosztály családot akar alapítani, teljesen mindegy, hogy jó nő a 48 éves, ha nem lehet gyerekük és egy jó pasi 30 évesen simán talál magának olyan vonzó lányt, akivel még bármi lehet.

Nyilván rengeteg elvált negyvenes, ötvenes, hatvanas nem jó pasi van, aki boldog lenne, ha Gregor B. szóba állna vele, de egy 48 éves nő se fog vonzódni nem vonzó férfiakhoz.

Ez a szomorú tény, egy jó nőnek hamarabb beáldozik mint egy jó pasinak.

2021. júl. 28. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gregor Bernadettnek van egy "híre" - ami nem biztos, hogy jogos... de legalábbis az újságok úgy állítják be, hogy virágról virágra száll, díva, botrányhős stb. Mellette az öltözködése is olyan, ami azt sugallja legalábbis az átlagosabb férfiaknak, hogy "hozzá van szokva a jóhoz", "dívásabb", "high maintenance"... szerintem kicsit félnek a hírétől, hogy lehet, hogy őket is otthagyja, meg mit szólnak. És tényleg tegyük hozzá, hogy most csak azokról beszéltem, akik komoly kapcsolatot akarnának, mert sajnos a férfiak nagy része nem, kortól függetlenül. Nyilván Bernadettnek sem opció az, aki odaszól, hogy sunáználak, cica.
2021. júl. 28. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
bernadett már annyi farkat vett be az életében, hogy mind1 neki milyen évjárat az..
2021. júl. 28. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vágynak az idősebb nőkre..
2021. júl. 28. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
44 vagyok és meg sem közelítem Gregor Bernadettet. A társkeresőn rám író pasik 60%-a a 25-35 közötti korosztályból került ki. Viszont a korban passzoló rám írók nagy része vagy kapcsolatban volt vagy perverz. A korban hozzám illő pasik gondolom a fiatalabb nőket hajtják, ha egy fokkal jobban néznek ki az ördögnél. Mert ha olyan ronda lennék, akkor a fiatalok sem keresnének ilyen lelkesen. Tudja fene.
2021. júl. 29. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!