Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen gáz megnézni a fiatal csajok seggét?
Egyszer teremben rajtakapott egy másik csaj, hogy megnéztem a seggét egy lánynak és hát eléggé fura képeket vágott.
30 felett már tilos gyönyörködni az idomokban?

A 32 évesek meg 40+nak..
Egyébként minden korosztályban gáz végigbámulna a vadidegen ember testét. Te örülnél, ha random nők méricskélnék a csomagod? Ilyenkor tudod, hogy megdugna a másik, épp arra gondol, és rohadt kellemetlen.
Ha meg egy tinit bámulsz 30asként, akkor meg extra gáz. Pláne ha 40+nak nézel ki.. A férfiak olyanok társkeresőn 30 felett.. a legtöbb 40nek néz ki és azt hiszik azért, mert gyúrnak, fiatalabbnak látszanak, pedig hajuk is alig van, az is őszül és a bőrük.. na mindegy.
Ne bámulj senkit. Kellene ilyen kezdeményezés, hogy leültetni egymással szemben lévő padokra mindenfajta korú, kinézetű nőt, megbeszélni, hogy minden férfi frkát és fenekét figyeljék szenvtelenül, és megnézni, milyen fejet vágnak hozzá a férfiak.. MIND rosszul érezné magát szerintem és kicsit magába szállna.

12.
Én nagyon örülnék ha megbámulnának a csajok. Amúgy meg mindenki azt bámul akit akar úgyse lehet ezzel mit kezdeni.
15
Így van. Minek ez a (ál)szemérmeskedés? Teljesen felesleges. A férfi a nőre vágyik a nő meg a férfira. Természetes kellene legyen, hogy egymásra néznek. Milyen önsanyargató társadalomban élünk.

Egymásra nézni igen, de a méregetés egészen más, és ha veled is előfordult volna, egészen máshgy éreznéd magad. Egyébként 29 éves vagyok és siralmas, ami a tinderen, badoon megy. A haja a soványaknak is mikiegeresedik már 28 körül bőven, 32re már alig van pár pasi, akinek van haja.
Ha nekem nem hiszel, állítsd át tinderen a heterot bire és nézd át a 30+os férfiakat..

Szerintem nem gáz, de legalább a terembe ne.
En is járok terembe és utálom ha ott valaki megbámul. Mindegy hogy ezért vagy azért. Frusztráló.
Tudom hogy nem ezzel kéne foglalkozni, nem is szoktam, de ha eszreveszem, kellemetlenül érint.
No meg, lehet ezt diszkréten is.
(Bar tapasztalataim szerint a pasiknak a diszkrét mást jelent ebben mint a nőknek)

Nagyon sok olyan csaj van aki öltözködésével átbillen a másik oldalra. Lehet ez neki nem jelent semmit. Barátnői, nő társai között elmegy, de nyilvános helyen nagy feltünést tud okozni. Ezért ne is csodálkozzon az ilyen ha erősen megbámulják. Meg is fogják bámulni!
"Egyszer teremben rajtakapott egy másik csaj, hogy megnéztem a seggét egy lánynak és hát eléggé fura képeket vágott."
-Kérsz kólát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!