Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők miért ghostingolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért ghostingolnak szétválás helyett?

Figyelt kérdés
Ez kicsit Tinder specifikus kérdés. Miért van az, hogy a nők inkább nem írnak és nem foglalkoznak valakivel, ahelyett, hogy leválnának róla?
2021. júl. 28. 10:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre szimplán az a magyarázat, hogy sok ember a végletekig lusta. Arra sem veszik a fáradságot, hogy rámenjenek a másik profiljára és szétbontsák a matchet. Ennél komolyabb indokot, szerintem ne akarj találni!
2021. júl. 28. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
aért az durva, hogy mennyi nem értette a tök értelmes kérdést...
2021. júl. 28. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12

Gondolom te még soha semmit nem olvastál el csak felszínesen, mindig mindent 100%-os figyelemmel olvasol és értelmezel. Ha így van, gratulálok, de mi halandó emberek szoktunk hibázni 😅

2021. júl. 28. 12:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

bocs, en is atsiklottam a match bontos resz felett..

ezesetben a valasz az, hogy vagy meg annyira sem erdekled, hogy erre vegye a faradsagot, ugy van vele, tokmindegy, sok vizet nem zavar az a plusz match, vagy az is lehet, hogy tenyleg nem lep be, eszre se veszi. vagy mondjuk egy ember miatt lep be es azzal irogat, a tobbi matchet meg full leszarja.

nincs erre nagy magyarazat. ha pl. belenezel a gardorobodba, tuti te is talalnal csomo ruhat, amit mar nem hordasz, vagy nem jo rad vagy mar nem tetszik.. miert nem dobod ki oket tartogatas helyett? az ember ilyen.

2021. júl. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!