Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert huzodott vissza a barlangjaba?
Felnott felek,komoly kapcsolat celjabol jottek ossze.A ferfi 14 evvel idosebb,ugy erzem fel tolem,fel,hogy majd felrelepek,elkezdett edzeni miattam,orul,hogy velem randizgat....de csak a jo oldalakat mutatja,ha az eletben van egy nehezseg,elvonul csendben...kisse hianyolom az intimitast,illetve visszahuzodott a barlangjaba...azt tudom,hogy szeret,azt mar sokszor bebizonyitotta,de megis amikor fancsali,akkor nekem olyan erzesem van,hogy en nem tudom ot boldogga tenni.Hogy tudnam bebizonyitani neki,hogy o eleg nekem? Mar mondtam szazazor,de nem ugy tunik,hogy hasznalna....kevesnek es oregnek erzi magat hozzam...pedig nem az.A kezdeti macso eltunt es egy ijedt fiut latok.En szeretem es rossz erzes,ha ezt en okoztam benne.Tudnatok tanacsot adni? (Mar a kozos gyereket is felhozta,vannak komoly tervei...)
Ma azt mondta:emlekszem,amikor megismertelek,mennyire jo volt minden,mint egy meseben...de hat most is lehet olyan,csak neki is akarnia kell.
Szerintem inkabb defektes, maceras pasi, nem a kihivastol riadt vissza.
Barmi johet, csak kozos gyereket ne, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!